Dorin Boerescu

CEO 2Performant

Dorin Boerescu este antreprenor în Publicitate, cu o experiență de 21 de ani în Digital și Tehnologie.

Înainte să conducă 2Performant, Dorin a fost co-fondator în diverse companii de advertising de pe piața locală, precum Speed Promotion (actualmente Godmother), Agrafa (tipografie digitală), Hyperactive (cumpărată de Initiative Media în 2009).

Antreprenor în serie, Dorin este un susținător activ al companiilor antreprenoriale din România. Este membru în Consiliul de Administrație al iHunt Tehnology, companie listată la Bursa de Valori București din 2019. De asemenea, este business mentor la Entrepreneurship Academy, program de business management și antreprenoriat acreditat internațional. În 2018 Dorin a fost nominalizat la titlul de Entrepreneur of the Year în cadrul competiției EY Entrepreneur of the Year organizată de Ernst & Young.

Numele lui Dorin este sinonim cu marketingul afiliat în România. Este unul dintre cei mai importanți promotori ai acestui domeniu pe piața de la noi, fiind invitat ca speaker și trainer la zeci de evenimente de Marketing și E-Commerce din România, Polonia, Marea Britanie, Bulgaria, Croația.

Se alătură companiei 2Parale (viitoarea 2Performant) în 2009, iar ulterior cumpără 80% din business alături de un business angel. Urmează o perioadă de dezvoltare accelerată pentru companie, cu investiții importante, migrarea către o soluție tehnică nouă și mutarea în Amazon Web Services (AWB) în 2016 și creșterea business-ului.

Dorin este un susținător al „uberizării” marketingului în contextul sharing economy și crede cu tărie în performanță și transparență, considerând că această formă de democratizare a serviciilor de marketing este viitorul la care toate brandurile se vor alinia.

Dorin Boerescu vorbește la: