Els Aerts

User testing & Usability Evangelist | AGConsult

Els Aerts a pus bazele AGConsult – companie de Usability, CRO și User Testing cu sediul în Belgia – împreună cu Karl Gilis în anul 2001, iar de atunci este Managing Partner.

Els este un adevărat promotor al Metodologiei Calitative de User Research și al testelor de User Experience moderate de un facilitator. Este pasionată de întregul proces și de a ajuta companiile să își înțeleagă clienții cât mai bine pentru că – spunea ea: “a happy customer is a returning customer”.

De-a lungul timpului, Els a moderat peste 3.500 de teste UX pentru companii precum AtlasCopco, Orange, Daikin sau Bridgestone.

Pentru că zona de conținut și mesaje este deosebit de importantă în Usability, Els a creat o serie de Cursuri despre Web Writing aplicabile pentru UX, Online Marketing și Optimizarea Conversiilor.

Els Aerts este unul dintre cei mai apreciați speakeri ai prestigioaselor conferințe de profil precum CXL Live, CTA Conference, Conversion Hotel sau Digital Elite Camp. Anul acesta, o veți putea întâlni la GPeC SUMMIT Online 2-3 Noiembrie!

Els Aerts vorbește la: