GPeC SUMMIT Noiembrie 2018

Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online îți va aduce speakeri internaționali și români de prestigiu, keynote-uri și panel-uri de dezbatere în cadrul cărora poți adresa întrebările tale de e-commerce la care ai dorit mereu să știi răspunsul. Te așteaptă networking la superlativ, 18 ore de conținut Premium, invitați de renume și un adevărat spectacol al cărui principal actor ești TU.

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT 12-13 Noiembrie 2018

Oli Gardner Unbounce Speaker at GPeC SUMMIT The most Important E-Commerce Conference in Central and Easter EuropeÎnainte de desemnarea Câștigătorilor Anului în Comerțul Electronic Românesc din cadrul celei de a 13-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la ediția de toamnă a GPeC SUMMIT Noiembrie 2018, București!

Prima zi de GPeC SUMMIT va fi dedicată Conferinței GPeC în cadrul căreia vei lua parte la keynotes și panel-uri de dezbatere inspiraționale pe subiecte de actualitate și de maxim interes pentru orice afacere online. Te încurajăm să adresezi întrebări și să participi activ în cadrul dezbaterilor pentru a afla răspunsurile avizate ale celor mai buni specialiști în e-commerce la nivel internațional.

A doua zi de GPeC SUMMIT îți aduce GPeC Special Day – ziua în care vor urca pe scena GPeC exclusiv speakeri internaționali, fiecare cu un Extended Keynote și cu Live Demos interactive pentru participanți.

În fiecare din cele două zile de GPeC SUMMIT, vei învăța din experiența celor mai importanți speakeri internaționali – oameni pe care nu visai să îi vezi live prea curând în România! Li se vor alătura liderii de piață autohtoni, iar toți vor fi deschiși dialogului direct, fără bariere, despre tot ce înseamnă e-commerce – piață pe care o creștem împreună de 13 ani!

În ambele zile de GPeC SUMMIT Noiembrie 2018, ai parte de GPeC E-Commerce Expo – locul în care furnizorii de servicii E-Commerce se întâlnesc față în față cu magazinele online și stabilesc parteneriate.

GPeC SUMMIT Noiembrie se va încheia cu Festivitatea de Premiere GPeC 2018 într-o atmosferă de spectacol, alături de elita comerțului electronic românesc și internațional. Noi zicem că nu ai voie să ratezi cele două zile care îți vor aduce un adevărat festin de E-Commerce și Marketing Online!

––––––––––––––––––––––––––––––

Asigură-te că ai parte de cel mai mic preț de acces la GPeC SUMMIT 12-13 Noiembrie 2018!

Abonează-te la Newsletterul nostru ca să afli primul cine sunt speakerii care vor urca pe scena GPeC SUMMIT Noiembrie 2018 și să beneficiezi de Oferta Exclusivă de Preț dedicată abonaților GPeC pentru biletele de acces. Garantăm cel mai mic preț pentru Comunitatea GPeC!

––––––––––––––––––––––––––––––

Vino alături de noi la 13 ani de GPeC #GPeC13

Pe 12-13 Noiembrie 2018 ne (re)vedem la GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online!

Abia așteptăm să îți strângem mâna din nou și să continuăm să scriem împreună Istoria E-Commerce-ului Românesc.

Asigură-te că ai parte de cel mai mic preț la GPeC SUMMIT Noiembrie!

Abonează-te la Newsletterul nostru ca să afli primul cine sunt speakerii care vor urca pe scena GPeC SUMMIT Noiembrie 2018 și să beneficiezi de Oferta Exclusivă de Preț dedicată abonaților GPeC pentru biletele de acces. Garantăm cel mai mic preț pentru Comunitatea GPeC!