Viitorul retailului se discută la Retail Revolution, pe 11 aprilie

Industria de retail se află într-o continuă transformare, iar provocările sunt mai complexe ca niciodată. De la modificările rapide în comportamentul consumatorilor până la presiunea constantă de a inova și a rămâne competitivi, profesioniștii din retail se confruntă cu un mediu de afaceri în continuă evoluție. Dar fiecare provocare aduce și o oportunitate. În cadrul conferinței Retail Revolution, organizată de revista Biz pe 11 aprilie, la Grand Hotel București, participanții au ocazia să descopere cele mai recente tendințe, soluții și strategii care vor oferi o cale de a naviga cu succes prin aceste vremuri pentru a propulsa afacerile către succes.

Citește articolul...

Avinash Kaushik, Jessica Best, Michael Aagaard, David Mannheim și Dale Bertrand sunt speakerii internaționali confirmați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

De 19 ani, GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce & Digital Marketing din Europa Centrală și de Est, cu 7 evenimente majore în fiecare an. Pentru ediția GPeC SUMMIT din 20-21 Mai București, organizatorii au anunțat speakerii internaționali, iar înscrierile cu cel mai mic preț se încheie pe 12 aprilie 2024.

Citește articolul...

DSV Road: Suntem optimiști privind exportul de mărfuri în 2024

(CP)București, 20 martie 2024 – În primele luni din an, segmentul de export de mărfuri a înregistrat o creștere ușoară față de aceeași perioadă a anului trecut, ceea ce indică o evoluție optimistă pe parcursul anului, potrivit datelor interne DSV Road, parte din grupul DSV, a treia cea mai mare companie de transport de mărfuri din Europa. Segmentul de export este susținut în mare parte de industria auto și industria electronică, unde există o cerere mai ridicată pentru transport către Europa, punctează reprezentanții companiei.

Citește articolul...

Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency

Evenimentele GPeC 2024 au luat startul încă din februarie cu Școala de Iarnă GPeC și GPeC Meetup Chișinău, iar începând de luni, 18 martie, am pornit înscrierile pentru GPeC SUMMIT 20-21 Mai, București și pentru programul GPeC Proficiency dedicat magazinelor online. De 19 ani, GPeC reprezintă cele mai importante evenimente de E-Commerce și Digital Marketing din CEE.

Citește articolul...

ecomTEAM Fashion edition: Evenimentul unde afli cum evoluează zona de Fashion și care sunt trendurile anului 2024

După 13 ediții, ecomTEAM, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate comerțului online din regiune,  vine în 2024 cu o ediție specială, dedicată verticalei de Fashion. Antreprenori din zona de Fashion, consultanți și experți în digital marketing urcă pe scena evenimentului ecomTEAM Fashion edition, organizat pe 28 martie 2024, în București, la Apollo 111.

Citește articolul...