#BlindfoldedGPeC – pre-comandă biletul tău la GPeC Summit!

Adăugat de pe 29 Septembrie 2016, 0 comentarii

Până pe 3 octombrie 2016, ora 23:59, ai șansa să pre-comanzi un loc la GPeC fără să ai habar despre cine vor fi speakerii din această toamnă, ce subiecte vor dezbate sau cu cine te vei întâlni. Tot ce știi până acum este că:

– suntem de 11 ani Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România

– de-a lungul timpului, ți-am adus – în PREMIERĂ – speakeri precum: Bryan Eisenberg, Neil Patel, Oli Gardner, Chris Goward, Karl Gilis, Brian Dean, Craig Sullivan, Matthew Woodward și mulți… mulți alți grei din domeniu

– suntem evenimentul imperfect care te ascultă de fiecare dată, dorindu-și perfecțiunea

– ne respectăm mereu promisiunile

- suntem GPeC.

Azi ai ocazia să îți rezervi un loc la #GPeCSummit, 16-17 Noiembrie 2016, București, România pentru 49 EUR + TVA. Șansa ta expiră luni, pe 3 octombrie, la ora 23:59.

Ce trebuie să faci:

– scrie-ne un e-mail la contact @ gpec.ro cu subiectul #BlindfoldedGPeC în care ne oferi toate datele de facturare și coordonatele de contact ale participanților. Deadline: 3 octombrie 2016, ora 23:59.

– achiți contravaloarea ridicol de mică a biletului de acces (49 EUR + TVA/persoană pentru cele două zile de eveniment)

– ne vedem la #GPeCSummit pe 16-17 noiembrie pentru Evenimentul Anului în E-Commerce!

Are you IN? #BlindfoldedGPeC #GPeCSummit

Știrile săptămânii în e-commerce: Curierul de la Amazon și cum arată piața din China

Adăugat de pe 29 Septembrie 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

amazonCurierul de la Amazon 

Pentru a reduce costurile de transport, Amazon va începe să livreze coletele direct către consumator. Serviciul de curierat este testat în Los Angeles, SUA, iar la început va fi doar ca o completare pentru firmele de curierat pe care le folosesc deja. Mai multe detalii pe wsj.com.

chinaCum arată piața din China (raport)

Comerțul electronic în China este în creștere, iar în 2016 se preconizează că va ajunge la 975,000 de milioane de dolari, potrivit raportului anual publicat de ecommerce-europe.eu. Chiar dacă piața de e-commerce este în dezvoltare, în continuare o mare parte din populație nu are acces la internet (49%).

Citește tot articolul

Google Penguin 4.0: impactul asupra SEO-ului din e-commerce

Adăugat de pe 28 Septembrie 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

google-seoLa sfârșitul săptămânii trecute, Google a lansat versiunea 4.0 a algoritmului său.

Penguin este acum parte din algoritmul de bază al lui Google și va penaliza site-urile care folosesc scheme de link-uri de tip black hat, cu intenția de a manipula rezultatele căutărilor.

Alte schimbări importante:

Citește tot articolul

GPeC recomandă Romanian Executive Summit 2016 – Povestea Leadershipului

Adăugat de pe 27 Septembrie 2016, 0 comentarii

povestea-leadership-uluiGPeC recomandă managerilor Romanian Executive Summit – Povestea Leadershipului, un eveniment aflat la a doua ediție, care va avea loc pe 6 octombrie 2016, la Hotel Crowne Plaza, București.

Evenimentul pune accent pe cele mai importante aspecte din viața unui lider, iar spekerii vor scoate la iveală etapele pe care liderii trebuie să le parcurgă pentru desăvârșirea personală și profesională. Citește tot articolul

GPeC recomandă conferința de business neuroscience Rebel Brown

Adăugat de pe 23 Septembrie 2016, 0 comentarii

Rebel Brown neuroscienceToamna se numără evenimentele bune. De această dată vă recomandăm un eveniment de business neuroscience ”Reprogramming the business mind for success”, eveniment ce va avea loc pe 15 noiembrie la București. Evenimentul o are ca invitat principal pe Rebel Brown, care vine pentru prima oară în România.

Pentru aceia care nu o știu, Rebel Brown este un reputat expert în business neuroscience și una dintre cele Top 100 femei în Computing la nivel internațional, susține pentru prima dată la București Conferința Reprogramming the Business Mind for Success. Manageri de vârf și antreprenori vor învăța de la Rebel Brown cum să aplice descoperirile din neuroștiințe în elaborarea de strategii inovatoare care să aducă cele mai bune rezultate pentru organizația în care activează.

Conferința Reprogramming the business mind for success , care va avea loc pe data de 15 noiembrie la București, este prima Conferință de Business Neuroscience din România.

Partenerii evenimentului sunt eJobs, GPeC, Doing Business(parteneri strategici), Business Woman, 9AM News, Nine O’Clock, The Trends (parteneri media). Evenimentul este organizat de Creative&Bright, în parteneriat cu agenția de comunicare Confident Communications.

Știrile săptămânii în e-commerce: inovații în comerțul electronic și top 500 magazine online din Europa

Adăugat de pe 22 Septembrie 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

carti-1Inovații online în e-commerce

Cei de la TRUSTED.ro sunt atenți ce se întâmplă în e-commerce-ul din România și cel mondial și adună inovațiile găsite. În acest articol, află despre cum putem cumpăra cărți digitale la pachet, de la autori independenți, despre asistentul virtual care te ajută să scrii e-mail-uri bune, despre aplicația cu care poți cumpăra mai ieftin dar trebuie să aștepți mai mult livrarea și altele.

raport1Top 500 magazine online din Europa (raport)

Internetretailing.net a publicat un raport în care analizează performanța celor mai populare magazine online din Europa. Din cele 500 de magazine online din Europa luate în considerare în acest top, 12% operează și în România. Raportul poate fi consultat la acest link.

Citește tot articolul