Lună: iulie 2020

Au început înscrierile la Școala de Vară GPeC – cursuri online de E-Commerce & Digital Marketing pentru a avea un magazin online de succes

Cea de a 10-a ediție a Școlii de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC se va desfășura exclusiv online, în perioada 26-30 august și aduce participanților 4 zile de cursuri intensive și exerciții practice axate pe cele mai importante subiecte pentru a avea un magazin online de succes. Costul participării este de doar 299 EUR + TVA/persoană prin Oferta Early Bird valabilă până pe 31 iulie, doritorii beneficiind de 50 EUR discount dacă se înscriu până la această dată. 

Citește articolul...

Școala de Vară GPeC – Online, în siguranță, dar tot împreună și cu la fel de multă voie bună

Dragii noștri, Ca organizatori de evenimente, prioritatea noastră este ca invitații și participanții să se simtă în deplină siguranță și să petreacă momente plăcute și memorabile alături de comunitatea GPeC. Dar, ținând cont de situația epidemiologică actuală și de creșterea accelerată a numărului de infectări din ultima perioadă, am decis ca anul acesta să organizăm în online Școala de Vară GPeC.

Citește articolul...

2Performant anunță intenția de listare la Bursă!

2Performant, compania românească de tehnologie care a introdus marketingul afiliat pe piața din România, a anunțat în cursul zilei de Marți, 14 Iulie 2020, că intenționează să se listeze pe piața AeRo a Bursei de Valori București în a doua jumătate a acestui an. De-a lungul timpului, 2Performant a beneficiat de numeroase finanțări care au susținut creșterea business-ului și dezvoltarea propriei tehnologii, iar listarea la Bursă face parte din obiectivele companiei de a-și continua dezvoltarea.

Citește articolul...

Puterea comunităților

Plecând de la experiența proprie, Roxana Hurducaș ne povestește în articolul de astăzi despre comunitățile din spatele unui brand și cum pot acestea să ajute la dezvoltarea lui, indiferent dacă acesta este un business de început sau un nume deja consacrat în industrie. Iată, așadar, ce e de făcut pentru a construi o comunitate și de ce este important ca un business să fie implicat constant în comunitatea lui.

Citește articolul...