An: 2023

Ce schimbări aduce ChatGPT în business, marketing și în sfera profesională

Anul 2023 a debutat cu vâlvă în jurul subiectului AI (Artificial Intelligence) – și mai nou, ChatGPT – software-ul tip chatbot, bazat pe OpenAI de generare de texte la cerere, conversații & conținut, lansat în noiembrie anul trecut – pare a fi în vizorul tuturor, de la mediul academic (unde profesorii o folosesc deja) până la cel administrativ/guvernamental și până la cel de business.

Citește articolul...

Segmentul de lux înregistrează vânzări spectaculoase în online

Conform unei analize realizate de TRUDA, platformă unică de identificare a produselor profitabile din magazine online, în 2023, piața de ecommerce este definită de o serie de schimbări, printre care faptul că românii iau decizii de achiziție mai greu, însă cumpără mai des și mai mult online, segmentul de lux are vânzări spectaculoase, iar magazinele online își schimbă focusul pe promovarea produselor care aduc profit mai mare.

Citește articolul...

Pay for Performance by 2Performant – promovare prin Google Ads la cost per comandă

2Performant (BVB: 2P), companie de tehnologie și liderul pieței de marketing afiliat din România, anunță astăzi, 21 Martie, printr-un comunicat de presă, lansarea serviciului Pay for Performance (P4P), singurul din piața locală de eCommerce prin care magazinele online își pot externaliza promovarea prin Google Ads către specialiști din ecosistemul 2Performant, fără ca acestea să își asume bugetul de promovare al respectivelor campanii.

Citește articolul...

Raport GPeC E-Commerce România 2022: Cumpărături online de 6,3 miliarde de euro

Sectorul e-commerce românesc a atins pragul de 6,3 miliarde de euro la finalul anului 2022, valoarea fiind ușor peste cea înregistrată în 2021 (6,2 miliarde de euro), potrivit estimărilor GPeC, ARMO și ale principalilor jucători din domeniu.

Citește articolul...

Analiză Limitless Agency: După inflația de anul trecut, piața de marketing digital își revine spectaculos.

Potrivit unei analize Limitless Agency, expusă printr-un comunicat de presă, cea mai mare creștere a cererii este pentru servicii SEO (Search Engine Optimization), care reprezintă 60% din business-ul Limitless Agency și care, în campaniile din 2023 a adus o creștere a performanței de 84%. Cererea pentru servicii SEO este urmată de cererea pentru pentru servicii de tip PPC (pay-per-click), care reprezintă 40% din business-ul Limitless Agency.

Citește articolul...