An: 2023

Experți din 6 țări se reunesc la eCommerce Annual Summit 2023

Pe 4 octombrie, unii dintre cei mai experimentați specialiști bulgari și internaționali în domeniul marketingului digital, al publicității, comerțului electronic și tehnologiei vor prezenta cele mai actuale informații precum și tendințe în business-ul digital. Speakeri din 6 țări – Bulgaria, Serbia, România, Grecia, Cehia și Slovacia vor fi prezenți la eCommerce Annual Summit.

Citește articolul...

SEO Vibes: combinația perfectă de know-how și networking la nivel internațional

Totul a început de la două idei simple, dar importante: de câțiva ani deja, regiunea CEE a crescut în mod rapid în ceea ce privește industria de SEO, devenind una dintre cele mai atractive piețe. Deci, de ce să nu profităm de această oportunitate? În al doilea rând, care este cel mai bun mod de a stimula dezvoltarea afacerilor în aceste zone? Întotdeauna este despre conexiunea dintre oameni, schimbul de idei, networking-ul, căutarea unor noi parteneriate. Și iată! Este exact descrierea perfectă a unei conferințe!

Citește articolul...

GPeC SUMMIT 30-31 Octombrie: Dan Ariely și Mark Schaefer vin la Evenimentul Anului în E-Commerce & Digital Marketing

Cu o tradiție de 18 ani, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România și Europa de Sud-Est. Acesta se va desfășura în București pe 30-31 octombrie și reunește 5 speakeri internaționali de calibru: Dan Ariely, Mark Schaefer, Martin Greif, Ayat Shukairy și Sam Tomlinson. Acestora li se vor alătura unii din cei mai buni specialiști români din domeniu. Înscrierile la eveniment se fac pe www.GPeC.ro, iar prețul unui bilet de acces pornește de la 89 EUR + TVA/persoană prin oferta Early Bird, valabilă până pe 15 septembrie.

Citește articolul...

AI, Date, SEO, GA4, Optimizare și Scalare…dar și voie bună la Școala de Vară GPeC 2023

A 13-a ediție anuală a Școlii de Vară GPeC s-a desfășurat în perioada 23-28 august în Moieciu de Sus, jud. Brașov. Este singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România dedicata magazinelor online și retailerilor tradiționali care doresc dezvoltarea acestui canal online sau dezvoltarea business-ului, precum și agențiilor de Digital și oamenilor de Marketing cu focus pe e-commerce. Peste 60 de participanți s-au reunit în cele 5 zile de eveniment pentru 12 sesiuni intensive de cursuri, jocuri de team-building, excursie cu bicicletele la Șirnea, concert folk, networking, foc de tabără, discotecă, ping-pong și distracție. 

Citește articolul...

ecomTEAM 2023: Speakeri de top vin la team building-ul eCommerce-ului românesc din Brașov

Wall-street.ro organizează, pe 21 și 22 septembrie, evenimentul „ecomTEAM 2023 – Is your online shop ready to go global?”, ediție ce se va concentra pe extinderea la nivel internațional a magazinelor online românești, dar și pe dezvoltarea cât mai accelerată a acestora la nivel local. Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Wijnand Jongen, sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov.

Citește articolul...