An: 2023

Wrap-up 2023 @GPeC: Aniversând 18 Ani de Excelență în E-Commerce

Anul 2023 a marcat un moment deosebit pentru GPeC, întrucât am sărbătorit, cu mândrie, 18 ani de angajament și dedicare în dezvoltarea industriei de e-commerce din România. De la începuturile noastre, am fost în fruntea promovării industriei de e-commerce prin programul de audit și mentorat pentru magazinele online – GPeC Proficiency – în timp ce, evenimentele noastre – recunoscute pentru conținutul lor valoros, inspirațional și practic – au devenit un pilon al cunoașterii și inovației în industrie. Fie prin workshop-uri & masterclass-uri live sau online, și anul acesta, furnizarea de informații aplicabile și continuitatea în construirea unei comunități puternice, au fost prioritare în activitatea noastră dedicată stimulării creșterii și succesului comunității de e-commerce. Vă lăsăm în continuare câteva cifre care au definit anul acesta activitatea GPeC și reflectarea evoluției industriei de e-commerce.

Citește articolul...

2023 la NETOPIA: retrospectiva unui an remarcabil

[articol partener] Pe măsură ce ne pregătim să încheiem anul 2023, dorim să reflectăm asupra unui an plin de realizări notabile, succese remarcabile și schimbări semnificative în evoluția noastră: celebrarea celor 20 de ani de existență, lansarea unor produse care inovează piața de procesatori de plăți online, schimbări în leadership-ul companiei, dar și altele.

Citește articolul...

Infinity.ro: Observăm o migrație accentuată către plățile online

Cu o echipă tânără și devotată în spate, Infinity Marketplace reprezintă locul perfect pentru cumpărăturile online, încă din anul 2020, oferind peste 200.000 de produse diverse, împărțite în 15 categorii interesante, de la casa și grădina, la electronice și articole sportive, și multe altele. Займы онлайн без проверки кредитной истории.   Într-o lume în continuă schimbare, echipa Infinity rămâne mereu atentă și pregătită pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților lor. După ce, la jumătatea anului 2023, compania anunța că, prin parteneriatul cu VTEX, continuă strategia de inovare și dezvoltare de noi funcționalități pentru a oferi o experiență excepțională utilizatorilor săi, spre finalul anului Infinity.ro s-a numărat printre câștigătorii celei de-a XVIIIa ediții a Galei Premiilor eCommerce la categoria Supermarket, Mall, Marketplace. Am stat de vorbă cu Dorin-Anton Rădoi, CEO-ul Infinity.ro despre cum a fost acest an în business.

Citește articolul...

Zodiacool.ro: mobilul rămâne principalul dispozitiv de cumpărături

Zodiacool.ro este înființată din 2017 prima dată fiind editorial de specialitate, apoi magazin online, având publicate până în prezent peste 30.000 articole de specialitate din știința feng shui, astrologie și numerologie. Încă din anul 2021, magazinul Zodiacool.ro s-a numărat printre magazinele câștigătoare la Gala Premiilor eCommerce – la diferite categorii, an de an, în urma înscrierii în programul GPeC Proficiency.  Echipa se bucură de 3 premii mari: cel mai bun magazin online Professional, locul I la categoria Bijuterii și cadouri și Best Mobile Practice, premii obținute timp de 2 ani consecutivi la GPeC. Anul acesta a acumulat cel mai mare punctaj la categoriile Experienced și Cadouri și Bijuterii. Am stat de vorba cu doamna Diana Dimitriu, fondatoarea Zodiacool.ro despre anul 2023 și despre ce înseamnă participarea la GPeC Proficiency și impactul în business.

Citește articolul...

InstaApp: Foloseste infrastructura Instagram pentru a vinde mai mult online în magazinul tău

Fie că le adorăm, fie că ne frustrează, rețelele Social Media fac parte din viața noastră zilnică.  Iar azi aș vrea să discutăm puțin, în particular, despre Instagram. Oamenii sunt prezenți pe această rețea. Iar pentru tine, ca antreprenor, aceste statistici se traduc în motivații puternice pentru a folosi platforma în scopuri de branding și comerciale. În special când vinzi produse cu impact vizual. Dar nu numai. [articol realizat de Gomag]

Citește articolul...