Lună: decembrie 2021

Comunicat de presă: Cum arată anul 2021 în cifre pentru compania 2Performant

Un an de la listarea pe Bursa de Valori București și o operațiune de majorare de capital derulată cu succes, organizarea companiei în 2 Business Units, dar și numeroase campanii de afiliere și parteneriate noi, toate au marcat anul 2021 pentru compania de tehnologie 2Performant, liderul pieței de marketing afiliat din România, listată pe piața AeRO a BVB (simbol bursier 2P).

Citește articolul...

ePlan – Despre legislație pentru magazine online și aspecte esențiale de GDPR

Bogdan Manolea, invitatul acestei ediții ePlan by Știrile ProTV, are peste 20 de ani de experiență în Dreptul tehnologiei informațiilor și proprietate intelectuală sau industrială. El a vorbit în cadrul emisiunii despre cât de stufoasă este în România legislația pentru magazinele online și cât de ușor, sau de dificil, este pentru acestea să respecte legislația în domeniu.

Citește articolul...

Hello Holidays: ”Credem că 2022 va fi un an mult mai bun pentru turism” – Interviurile GPeC

Dintre verticalele afectate de pandemie, cea de Travel a avut de înfruntat cele mai multe provocări pe parcursul ultimilor doi ani. Echipa GPeC a vrut să afle cum s-a văzut această perioadă din perspectiva agențiilor de turism și a discutat cu Denisa Oprea, Marketing Manager Hello Holidays, despre experiența business-ului în acest context și schimbările notabile în preferințele clienților.

Citește articolul...