An: 2022

Tendințe în e-commerce: creștere de până la 10% față de 2021, anticiparea de stocuri pentru livrări rapide, livrarea la lockere

Potrivit estimărilor principalilor jucători din domeniu la GPeC SUMMIT desfășurat pe 30-31 Mai, în acest an, sectorul e-commerce românesc va aduce creștere o cuprinsă între 5 și 10% față de 2021, anul trecut piața de e-commerce atingând pragul de 6,2 miliarde. Comerțul online românesc va continua etapa de consolidare și ușoară creștere, apropiindu-se de valoarea de 7 miliarde de euro la finalul anului 2022.

Citește articolul...

Ești pregătit pentru migrarea platformei de comerț?

Ce trebuie să știi înainte de a-ți schimba tehnologia.  Într-o piață în continuă expansiune și schimbare, a te adapta nu mai este o opțiune, ci o investiție necesară. Un astfel de mediu este și comerțul digital, un domeniu unde cu numai 10 ani în urmă expresii precum „omnichannel”, „live shopping” sau „Buy Now, Pay Later” păreau simple experimente. Astăzi, sunt doar câteva dintre cerințele standard pe care cumpărătorii le au de la magazine.

Citește articolul...
daniel ene ecommerce trends 2022 moloso limitless agency

Trenduri în eCommerce de implementat în 2022

După cum se arată într-un raport al Statista, piața mondială de eCommerce a generat vânzări de aproximativ 4,9 trilioane de dolari în 2021. Este un peisaj care evoluează constant, ceea ce înseamnă că trebuie să știi cum să implementezi cele mai noi tendințe și să ții pasul cu cele mai recente inovații de pe piață.

Citește articolul...

Tot ce trebuie să știi despre Parcely by Postis, aplicația prin care cumpărătorii finali își pot urmări toate comenzile

*Advertorial În ultimii doi ani, am fost martorii unui nou mod în care facem cumpărături online. Ne-am schimbat semnificativ lista priorităților când vine vorba de ce anume contează atunci când plasăm o comandă. Spre exemplu, au devenit tot mai importante flexibilitatea, transparența și rapiditatea atunci când vine vorba de livrare și, nu în ultimul rând, ne dorim să fim informați în timp real cu privire la statusul comenzii.

Citește articolul...
daniel ene moloso limitless agency digital marketing

Trenduri în Digital Marketing pentru 2022

Evenimentele din ultimii doi ani – pandemia Covid-19 și războiul din Ucraina – au generat o schimbare radicală în fiecare aspect al vieții noastre și în privința modului în care companiile fac afaceri. Perioada actuală, de recuperare la nivelul întregii societăți, decide viitorul și în Digital Marketing. Anul 2021 nu a fost o încercare de revenire la normal – deoarece normalitatea știută a devenit, la rândul său, istorie – ci mai mult o reconfigurare a ceea ce viața poate fi, potrivit noilor priorități.

Citește articolul...