Lună: martie 2022

De ce prezența pe marketplace-uri te ajută să îți extinzi afacerea

Vânzările online deja sunt o realitate a ultimelor decade pentru mulți comercianți din România, iar în contextul pandemiei, acestea devin chiar vitale pentru numeroase afaceri.  Nu mai este pentru nimeni nicio supriză că vânzările marketplace-urilor au crescut extrem de rapid, înregistrând avansuri duble față de media general a industriei de eCommerce. De altfel, la nivel mondial, 48% dintre consumatorii online merg direct către un marketplace pentru a-și face cumpărăturile. 

Citește articolul...

GPeC 2022: Start la înscrieri în Programul GPeC E-Commerce Proficiency și la evenimentul GPeC SUMMIT 30-31 Mai

Cu o tradiție de 17 ani, GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce și Digital Marketing din România. Primele două evenimente majore din această serie au luat startul astăzi, respectiv programul de auditare și consultanță pentru magazinele online GPeC E-Commerce Proficiency și GPeC SUMMIT – eveniment care se va desfășura cu prezență fizică în București, în zilele de 30 și 31 Mai.

Citește articolul...

Știrile și resursele săptămânii din e-commerce și digital marketing #29

Trecerea la Google Analytics 4 este știrea momentului, însă noi am adunat pentru voi o listă de alte noutăți din e-commerce important de știut. Sameday și Cargus își extind serviciile, creșterea e-commerce din România are și părți neplăcute iar un update Netopia aduce vești bune bucureștenilor.

Citește articolul...

Știrile și resursele săptămânii din e-commerce și digital marketing #28

Săptămâna aceasta am pus pe listă două studii foarte interesante despre comportamentele clienților și o analiză asupra pieței serviciilor de curierat din România. În completare, am avut grijă să adăugăm articole utile specialiștilor de marketing online și social media. Să fie cu folos!

Citește articolul...