Lună: iulie 2021

BT_Online_magazine_online_GPeC

Start Online by BT Mic – Primul program de accelerare E-Commerce din România

Anul acesta, echipa GPeC a avut bucuria de a contribui la programul Start Online by BT Mic – primul program de accelerare E-Commerce din România care își propune să ajute antreprenorii cu afaceri mici din mediul fizic să își deschidă magazine online și, astfel, noi orizonturi către clienții din lumea digitală.

Citește articolul...

Știrile și resursele săptămânii din e-commerce & digital marketing #17

Începem săptămâna cu noutăți din e-commerce: estimări de creștere pentru anul în curs, statistici la nivel local și european, dar și informări despre noi opțiuni disponibile pentru magazine online. Completăm lista cu rapoarte, infografice și articole how-to care să vă fie de folos când derulați campanii de online marketing. Spor la lectură!

Citește articolul...

ePlan – Pandemia ne-a făcut să cumpărăm mai mult online

Robert Berza (Vicepreședinte eMAG Fashion & Home și General Manager Fashion Days) a fost invitatul lui Andrei Radu în emisiunea ePlan by Știrile ProTV. Cei doi au discutat despre transformările pieței online de Fashion în perioada pandemiei, soluții pentru retenția clienților și diminuarea ratei de retur în Fashion, dar și impactul modelelor de subscription (precum eMAG Genius) asupra comportamentului de cumpărare.

Citește articolul...

ePlan – Cum a ajutat pandemia la creșterea tranzacțiilor online

Cătălin Crețu, directorul general al VISA pentru România, Croația, Malta și Slovenia este invitatul lui Andrei Radu în emisiunea ePlan by ȘtirileProTV din această săptămână. În timpul interviului el ne-a vorbit despre digitalizare, programele care îi ajută pe antreprenorii cu afaceri mici și mijlocii și soluțiile pe care le au la îndemână consumatorii pentru a cumpăra cu încredere de pe internet.

Citește articolul...