GPeC iti recomanda Bucuresti Business Days 2013

Adăugat de pe 28 Noiembrie 2013, 0 comentarii

Pe 10-11 decembrie are loc Bucuresti Business Days, cel de-al patrulea si ultimul eveniment din seria de evenimente organizata in acest an. Bucuresti Business Days 2013 va fi gazduit de Universitatea Romano-Americana, unde sunt asteptati peste 800 de participanti din mediul de afaceri romanesc.

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati din lumea afacerilor precum Cristian Secosan, Camelia Sucu, Misu Negritoiu, Cornel Marian, Florin Talpes, Gabriella Pacso, Silviu Hotaran, Lorand Soares Szasz, Wargha Enayati, Marius Ghenea, Florentin Banu, Jean Valvis, Madi Radulescu, Sorina Bradea, Amalia Sterescu, Adrian Florea, Ruxandra Bandila, Adrian Cioroianu, Mru Patel, Felix Patrascanu, Felix Daniliuc, Dorin Pena, Bogdan Balaci, Voicu Oprean, Mugur Frunzetti, Marius Stefan, Gabriel Biris, Dragos Anastasiu, Mario Bruhlmann, Cristian Nacu, Mircea Albulescu si multi altii.

Pentru inscrierea la eveniment, pana la ora 23:59 in data de 24 noiembrie 2013 este in vigoare oferta de tip early-bird, prin care este oferita o reducere de 15% pentru orice tip de acces. Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata bucuresti2013.businessdays.ro/inscriere

 

Inregistrarea video a Festivitatii de Premiere GPeC 2013

Adăugat de pe 26 Noiembrie 2013, 0 comentarii

Pe 5 noiembrie, in cadrul celei de-a 8-a editii a Galei Premiilor eCommerce (GPeC), au fost desemnati castigatorii anului 2013 in e-commerce. Daca nu ai reusit sa fii alaturi de noi in cadrul Festivitatii de Premiere sau daca pur si simplu doresti sa revezi anuntarea si inmanarea premiilor, iata aici inregistrarea video. Multumim inca o data LTV!

Black Friday in Romania

Adăugat de pe 22 Noiembrie 2013, 0 comentarii

Black Friday a devenit mai mult decat Vinerea Neagra, mai mult decat o singura zi de reduceri – in multe cazuri dureaza mai bine de 1 saptamana. Ne-am gandit sa monitorizam prezenta in social media a magazinelor online inscrise in Black Friday – in plus, iti spunem care sunt magazinele online atestate TRUSTED si magazinele care au participat la a 8-a editie a Celui mai Important Eveniment de Comert Electronic din Romania – GPeC (Gala Premiilor eCommerce). Noi zicem ca e bine sa le iei in calcul, atunci cand vezi sigla TRUSTED sau GPeC!

Vezi aici monitorizarea prezentei in social media si a uptime-ului magazinelor online care participa la Black Friday 2013.

  • monitorizam magazinele care si-au anuntat public prezenta in campania Black Friday – sursa principala: ECOMpedia.ro;
  • unele din ele au oferte pe 22 noiembrie, altele pe 29 noiembrie (data oficiala a Black Friday la nivel mondial) si multe in tot intervalul de timp;
  • iti spunem care sunt magazinele care respecta bunele practici in e-commerce (acolo unde vezi sigla verde TRUSTED.ro);
  • iti spunem si care din magazinele inscrise in Black Friday au avut curajul sa sa inscrie in cea mai tare competitie a magazinelor online – GPeC 2013, trecand prin 2 etape de jurizare in asa fel incat sa fie cat mai profi;
  • monitorizam mentionarile in social media pentru fiecare magazin online cu sprijinul ZeList Monitor;
  • iti oferim un status al up-time-ului cu ajutorul SilkWeb / MintMetrics;

Revenim cu update-uri constante si cu detalii privind monitorizarea :)

5 lucruri pe care (poate) nu le stiai despre Black Friday

Adăugat de pe 11 Noiembrie 2013, 1 comentariu

Mai avem mai putin de 3 saptamani pana la Black Friday, eveniment ce a capatat din ce in ce mai multa importanta in etail-ul romanesc in ultimii ani. Ne asteapta reduceri de la zeci de magazine online din Romania, un trafic mult mai mare pe siturile acestora si multi cumparatori care vaneaza promotii. In acest an, Black Friday va avea loc pe 29 noiembrie 2014. GPeC va fi alaturi de tine atat in perioada dinainte de Vinerea Neagra, cat si in respectiva zi, pentru a te tine la curent cu ce inseamna fenomenul pentru etail-ul romanesc. Pana una alta sa vedem 10 lucruri pe care este posibil sa nu le stim toti despre Black Friday:

1. Termenul de Black Friday a avut la inceput o conotatie negativa

Termenul se pare ca a aparut undeva in 1966 in SUA, folosit de politia din Philadelphia, si a avut o conotatie negativa, referindu-se la traficul rutier si pietonal extrem de aglomerat din aceasta zi de dupa Ziua Recunostintei. O alta supozitie spune ca numele s-ar referi la faptul ca multi retaileri care erau pana atunci de-a lungul anului neprofitabili, deci “in rosu” (culoarea rapoartelor financiare cu minus), treceau acum pe profit, deci “in negru”. Cu toate acestea, se pare ca varianta oficiala este prima.

2. Vinerea Neagra are data variabila, fiind urmatoarea zi dupa Ziua Recunostintei

Black Friday (Vinerea Neagra) este ziua care urmeaza Zilei Recunostintei in Statele Unite si care deschide sezonul cumparaturilor de Craciun. Se intampla in fiecare an intre 23 si 29 noiembrie.

3. Black Friday nu este cea mai mare zi de shopping din an

Aceea ramane in continuare Ajunul Craciunului, conform statisticilor.

4. Cyber Monday se numeste ziua de luni de dupa Black Friday

5. In 2012, in SUA, 59,1 miliarde USD s-au cheltuit de Black Friday

Acest articol va este furnizat de ECOMpedia.ro, portalul de informatii al celui mai important eveniment de comert electronic din Romania – Gala Premiilor eCommerce (GPeC.ro)