Lună: ianuarie 2024

19 traineri și 15 sesiuni de cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing la Școala de Iarnă GPeC Online 7-10 februarie

Școala de Iarnă GPeC este singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România care se va desfășura exclusiv online pe Zoom, în perioada 7-10 februarie 2024 cash loans online. În cele 4 zile, participanții vor avea acces la 15 sesiuni de cursuri susținute de 4 traineri internaționali și 15 dintre cei mai buni specialiști din România astfel încât să afle cum cresc vânzările online în 2024 și cum să facă marketing online cu rezultate măsurabile. Taxa de participare este de 349 EUR. 

Citește articolul...

De ce sa alegi plata online prin Open Banking pentru afacerea ta

Un aspect important pentru activitatea de comerț electronic este ca tranzacțiile de plată online să se desfășoare rapid, în siguranță și transparență, doar între tine și clientul tău. Plata cont la cont prin Open Banking, o inovație dorită chiar înainte de vreme de mulți comercianți pentru a încasa mai ușor pentru fiecare produs sau serviciu vândut online, a devenit pe parcursul ultimilor 2 ani o realitate la îndemâna fiecărui magazin sau afacere digitală. 

Citește articolul...

Ești ceea ce cumperi – Top 10 tendințe în retail și motivațiile cumpărătorilor români din 2023

Publicis Groupe România, prezintă un raport comprehensiv dedicat tendințelor din industria de retail în România, extras din studiul regional realizat de GWI, aferent Q2 2023, într-un comunicat de presă emis astăzi, 18 ianuarie. Acesta aduce în discuție zece concluzii-cheie și oferă o perspectivă detaliată asupra dinamicii înregistrate în această industrie, pe care le preluam în continuare.

Citește articolul...

Descoperă Lumea Retail Media – ce este si glosar de termeni.

Putem considera că Retail Media este „the new kid în town”. În ultimii ani, Retail Media a devenit un canal tot mai popular de promovare, oferind o modalitate eficientă pentru branduri de a-și expune produsele în contextul potrivit, influențând deciziile de cumpărare ale consumatorilor în timp ce navighează pe site-urile de retail. Este considerată o strategie relevantă și eficientă în peisajul publicității digitale. De aceea, vă lăsăm mai jos o serie de termeni utili, precum și posibilitatea de a descărca un ghid detaliat referitor la Retail Media.

Citește articolul...