Lună: martie 2017

Criteriile de evaluare GPeC 2017 dezvăluite (III) – astăzi, SEARCH (funcția de căutare internă)

Continuăm să publicăm criteriile prin care vor fi evaluate magazinele online care aleg să se înscrie la GPeC 2017. Astăzi ne oprim asupra funției de căutare internă din site (Search) pentru care este recomandat să fie întrunite minimum cele 10 criterii de mai jos. Precizare: funcția de căutare internă se aplică majorității site-urilor de e-commerce, dar nu este obligatorie pentru toți: de pildă, există magazine online care comercializează doar câteva produse, toate accesibile și vizibile dintr-o singură pagină (–> nu se justifică funcția de Search). Un alt exemplu frecvent întâlnit pot fi și site-urile de turism, unde bara de search este deseori înlocuită cu opțiuni de căutare – așadar sunt lucruri care diferă în funcție de natura business-ului, deci nu trebuie tratate mot-a-mot. Nu uita: doar astăzi până la ora 23:59 îți mai poți înscrie magazinul online în Competiția GPeC 2017 la cel mai mic preț: 299 EUR + TVA

Citește articolul...

Andreea Moisa, Beans United: Nu trebuie să ne concentrăm pe campanii ce țin de prețul cel mai mic | VIDEO

Andreea Moisa, Managing Director Beans United, a oferit un interviu video reporterului nostru oficial Gabriela Bejan, în care discută despre magazinele online din România, strategia de promovare și multe altele. – „Nu trebuie să ne concentrăm pe campanii ce țin de prețul cel mai mic. Ar trebui să ne orientăm către formarea relațiilor pre-tranzacționale. Vrem să ne conectăm cu un posibil client înainte ca acesta să aibă nevoie de produsul nostru”, ne povestește Andreea. – „Întotdeauna se va găsi cineva care să facă mai puțini bani decât tine.”

Citește articolul...

Criteriile de evaluare GPeC 2017 dezvăluite – astăzi: Homepage

Așa cum am promis, dezvăluim rând pe rând criteriile de evaluare actualizate GPeC 2017 – criterii care au la bază experiența noastră de 12 ani și studiile/bunele practici în e-commerce la nivel internațional recomandate de companiile prestigioase din domeniu (le veți regăsi citate ca sursă acolo unde este cazul). Luni am dezvăluit criteriile aplicabile Întregului Website, iar astăzi puteți parcurge grupul de criterii aplicabil Homepage-ului și am însoțit fiecare criteriu de scurte explicații sau exemple concrete pentru a putea fi cât mai ușor de parcurs. Fiecare magazin online care alege să se înscrie la GPeC 2017 va fi auditat ținând cont de aceste criterii și nu numai. În total, raportul de audit conține peste 150 de criterii care analizează principalele pagini dintr-un magazin online – țineți aproape pentru că urmează să le dezvăluim rând pe rând. Nu uitați că doar până mâine, 31 Martie 2017, ora 23:59 puteți beneficia de

Citește articolul...

Lucian Aldescu: DPD România a avut o creștere de peste 30% în anul 2016 | VIDEO

Lucian Aldescu, CEO DPD România, a oferit un interviu video reporterului nostru oficial Gabriela Bejan, în care discută despre piața de curierat din România. – DPD România a avut o creștere de peste 30% în anul 2016, iar din totalul livrărilor peste 50% sunt din zona de e-commerce. – În continuare am observat creșteri mari pe zona de fashion. În plus, categoria pet food a crescut foarte mult și este o piață în creștere în România. – Într-un studiu făcut de DPD Group s-a observat că 20% dintre clienți își doresc o livrare rapidă în mod deosebit, iar 50% se uită în primul rând la preț și calitatea serviciilor.

Citește articolul...

Showroom de la Emag, PayPoint Colet Expres de la FAN Courier, Opinii de Încredere TRUSTED a făcut 1 an

eMAG a deschis al doilea showroom din București, în Galeriile Titan eMAG deschide al doilea showroom din București, în cadrul Galeriilor Titan. Noul showroom este primul pe care eMAG îl deschide în acest an, iar extinderea va continua și în țară. Noul showroom va fi deservit de 70 de angajați și va avea în stoc peste 10.000 de produse. eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângași. În prezent, retailerul deține magazine proprii în orașele: Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Timișoara, Iași, Ploiești și Cluj-Napoca.

Citește articolul...