Lună: septembrie 2015

Oli Gardner (Co-Founder Unbounce) pentru prima oara in Romania la GPeC, pe 24 Noiembrie 2015!

Am promis ca sarbatorim 10 ani de GPeC cu speakeri de nota 20 si ne tinem de cuvant! La editia de primavara a GPeC Summit din 11-12-13 Mai 2015 v-ati intalnit cu Neil Patel, Chris Goward, Craig Sullivan, Matthew Woodward, Ivan Mazour si Simo Ahava – acum este momentul sa faceti cunostinta cu alti grei din industrie, iar primul pe care il anuntam este Oli Gardner, co-fondatorul Unbounce, pentru prima data in Romania la GPeC! Toti cei din industrie stiu deja (sau ar trebui sa stie) despre Unbounce! Oli Gardner, co-fondatorul Unbounce, va fi prezent anul acesta in Romania la GPeC Summit, pe 24 Noiembrie 2015. „I became a marketer the day we started Unbounce. As early pioneers in the realm of content marketing, my goal was to position Unbounce as the global leader in everything related to landing pages and how to deliver high-converting and delightful marketing experiences. Does this mean

Citește articolul...

GPeC si DallesGO va invita la o noua editie a Cursului Intensiv de Initiere in E-Commerce de 12 saptamani

Dupa o prima editie de succes a Cursului Intensiv de Initiere in E-Commerce organizat de GPeC si DallesGO, organizatorii va propun o noua serie de 12 saptamani de sesiuni interactive si aplicatii practice care vor trece cursantii prin tot ceea ce inseamna e-commerce. Vom aborda toata plaja de subiecte despre comert electronic de la radiografia pietei de e-commerce din Romania si nise in crestere pana la planul de afaceri al unui magazin online, usability in e-commerce si tot ceea ce tine de principalele canale de marketing online. Trainerii vor fi si de aceasta data Andrei Radu (CEO & Founder GPeC) si Raluca Radu (Country Manager Answear Romania si Digital Marketing Consultant).

Citește articolul...

Europa Centrală și de Est, creștere lentă dar sigură în e-commerce

Magazinele din Europa Centrală și de Est încearcă din răsputeri să satisfacă cererile clienților, să unifice canalele de distribuție și să introducă opțiuni noi pentru a oferi o experiență de cumpărare sigură și plăcută. O analiză recentă realizată de Harriet Cohen arată că mulți retaileri importanți pun investițiile pe lista priorităților, pentru a stimula creșterea, a genera un avantaj concurențial și a satisface nevoile viitoare ale clienților. Online înseamnă offline și viceversa De curând, Media Galaxy a anunțat în România că-și schimbă abordarea afacerii. Prin platforma “Experiența completă online și offline”, Media Galaxy răspunde prompt și relevant nevoilor consumatorului modern și se pozitionează ca “arhitect” al experienței omnichannel. Este primul retailer care poate susține acest tip de abordare, susținut de rețeaua extinsă de magazine fizice de dimensiuni mari și de magazinul online mediagalaxy.ro. În Polonia, grupul Tesco este în top 3 al retailerilor care văd dezvoltarea ca o prioritate. Numărul de magazine care oferă livrare

Citește articolul...

Brand-uri puternice, cum se văd companiile, câte tablete au românii

Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau un mesaj pe pagina de Facebook sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim!

Citește articolul...

GPeC iti recomanda CEE Entrepreneurship Summit 14-16 Octombrie, Cluj-Napoca

Partenerii tradiționali GPeC, Business Days, anunță un eveniment pe care nu trebuie să îl ratezi în această toamnă. CEE Entrepreneurship Summit 2015 va avea loc între 14 și 16 Octombrie la Cluj-Napoca și este primul eveniment din seria Business Days gândit special pentru o audiență internațională, prin participarea mai multor companii regionale. Pe durata a două dintre cele trei zile de desfășurare acesta se va suprapune cu Cluj Business Days 2015 – cele două evenimente fiind însă diferite, al doilea targetând o audiență strict românească și reunind mare parte din mediul de afaceri românesc ca la fiecare ediție, iar primul fiind orientat către o audiență internațională.

Citește articolul...