Oli Gardner (Co-Founder Unbounce) pentru prima oara in Romania la GPeC, pe 24 Noiembrie 2015!

Adăugat de pe 28 Septembrie 2015, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , ,

Am promis ca sarbatorim 10 ani de GPeC cu speakeri de nota 20 si ne tinem de cuvant! La editia de primavara a GPeC Summit din 11-12-13 Mai 2015 v-ati intalnit cu Neil Patel, Chris GowardCraig Sullivan, Matthew Woodward, Ivan Mazour si Simo Ahava – acum este momentul sa faceti cunostinta cu alti grei din industrie, iar primul pe care il anuntam este Oli Gardner, co-fondatorul Unbounce, pentru prima data in Romania la GPeC!

Toti cei din industrie stiu deja (sau ar trebui sa stie) despre Unbounce! Oli Gardner, co-fondatorul Unbounce, va fi prezent anul acesta in Romania la GPeC Summit, pe 24 Noiembrie 2015.

Oli Gardner“I became a marketer the day we started Unbounce. As early pioneers in the realm of content marketing, my goal was to position Unbounce as the global leader in everything related to landing pages and how to deliver high-converting and delightful marketing experiences.

Does this mean I considered legally changing my name to Landing Page, to get extra SEO love from my guest post byline? Yes it does.

Wild ideas create exceptional experiences, and that’s what I (and we at Unbounce) try to do in everything we create.

Today my focus is on speaking around the world at marketing conferences to help shape the next generation of marketing into something a bit more special than the last. “ Citește tot articolul

GPeC si DallesGO va invita la o noua editie a Cursului Intensiv de Initiere in E-Commerce de 12 saptamani

Adăugat de pe 28 Septembrie 2015, 5 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

Raluca Radu Andrei RaduDupa o prima editie de succes a Cursului Intensiv de Initiere in E-Commerce organizat de GPeC si DallesGO, organizatorii va propun o noua serie de 12 saptamani de sesiuni interactive si aplicatii practice care vor trece cursantii prin tot ceea ce inseamna e-commerce. Vom aborda toata plaja de subiecte despre comert electronic de la radiografia pietei de e-commerce din Romania si nise in crestere pana la planul de afaceri al unui magazin online, usability in e-commerce si tot ceea ce tine de principalele canale de marketing online. Trainerii vor fi si de aceasta data Andrei Radu (CEO & Founder GPeC) si Raluca Radu (Country Manager Answear Romania si Digital Marketing Consultant). Citește tot articolul

Europa Centrală și de Est, creștere lentă dar sigură în e-commerce

Adăugat de pe 25 Septembrie 2015, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , ,

Magazinele din Europa Centrală și de Est încearcă din răsputeri să satisfacă cererile clienților, să unifice canalele de distribuție și să introducă opțiuni noi pentru a oferi o experiență de cumpărare sigură și plăcută. O analiză recentă realizată de Harriet Cohen arată că mulți retaileri importanți pun investițiile pe lista priorităților, pentru a stimula creșterea, a genera un avantaj concurențial și a satisface nevoile viitoare ale clienților.

Online înseamnă offline și viceversa

Tesco delivery truck

De curând, Media Galaxy a anunțat în România că-și schimbă abordarea afacerii. Prin platforma “Experiența completă online și offline”, Media Galaxy răspunde prompt și relevant nevoilor consumatorului modern și se pozitionează ca “arhitect” al experienței omnichannel. Este primul retailer care poate susține acest tip de abordare, susținut de rețeaua extinsă de magazine fizice de dimensiuni mari și de magazinul online mediagalaxy.ro.

În Polonia, grupul Tesco este în top 3 al retailerilor care văd dezvoltarea ca o prioritate. Numărul de magazine care oferă livrare prin comandă online s-a dublat, ajungînd la 27 de magazine, iar numărul camioanelor de transport s-a triplat. Coșul de cumpărături mediu este de 4-5 ori mai mare decât cel din magazinele tradiționale și continuă să crească în fiecare an, spune Retail Analysis. Tesco are deja un serviciu dezvoltat de comenzi de alimente în Ungaria, livrând în orașe importante, inclusiv în Budapesta, Szeged, Gyor și Székesfehérvár.

Citește tot articolul

Brand-uri puternice, cum se văd companiile, câte tablete au românii

Adăugat de pe 24 Septembrie 2015, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

Comert electronic in offlineIată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile.

Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau un mesaj pe pagina de Facebook sau lăsați un comentariu la finalul articolului.

Vă mulțumim! Citește tot articolul