Lună: august 2014

Școala de Vară de Comerț Electronic GPeC – Ziua 4

A patra zi a Scolii de Vara GPeC 2014 a fost una interactiva. Am inceput dimineata cu o discutie cu Steffen Heringhaus (Ringier) legata de modul de calcul al ROI-ului pe diferite canale de marketing, am continuat cu exercitii de marketing digital impreuna cu Costin Radu (The Geeks) si am incheiat ziua cu un atelier interactiv in care Alina Burlacusi Marian Trusca (WHI Experience) ne-au ajutat sa intram in mintea consumatorului. Am tras linie pentru Scoala de Vara GPeC 2014 si am cules feedback-ul participantilor cu privire la informatiile primite in saptamana intensiva de comert electronic. Iata cele mai importante idei ale celei de-a patra zile a Scolii de Vara GPeC. Workshop Steffen Heringhaus, Chief Digital Officer Ringier Romania – Selecting Marketing Channels: Which Are Right for My Business? E bine sa folosim Google’s URL Builder pentru campanii si canale, dar nu pentru Google. Urmariti click-urile separat, folosind servicii de scurtare a URL-ului precum Bit.ly. Folositi: e-mail-ul,

Citește articolul...

Școala de Vară de Comerț Electronic GPeC – Ziua 3

Cea de-a treia zi a Scolii de Vara GPeC 2014 a fost focalizata pe eficienta. Am inceput dimineata cu un workshop sustinut de Iulian Padurariu (The Marks) despre modalitatile de crestere a numarului de clienti si a vanzarilor fara bugete de marketing. Am continuat cu workshop-ul lui Ciprian Soleriu (BrainArt) despre solutii de a face mai multi clienti sa apese pe butonul „Cumpara” si am incheiat ziua cu un workshop despre SEO cu Adrian Ichim (Advanced Ideas). Au fost trei abordari diferite si trei solutii care nu implica bugete mari de marketing pentru a creste numarul de clienti si numarul de conversii. Iata cele mai importante idei din a treia zi a Scolii de Vara GPeC 2014.

Citește articolul...

Școala de Vară de Comerț Electronic GPeC – Ziua 2

Cea de-a doua zi a Scolii de Vara de Comert Electronic GPeC 2014 a fost dedicata marketing-ului practic si a abordat doua canale diferite: PPC E-mail marketing Dupa doua workshop-uri intensive despre solutii PPC la cheie si cresterea engagementului prin personalizare, automatizari si analiza datelor, am discutat cu Bogdan Manolea despre avantajele si dezavantajele magazinelor online in urma noii legislatii in comertul electronic. Iata cele mai importante idei ale celei de-a doua zile a Scolii de Vara GPeC.

Citește articolul...