Lună: octombrie 2021

GPeC SUMMIT 1-2 Noiembrie: 2 zile de eveniment 100% online, 30+ speakeri internaționali și români, 40+ ore de maraton E-Commerce și Digital Marketing cu cei mai buni specialiști

GPeC SUMMIT – evenimentul reprezentativ în E-Commerce și Digital Marketing, aflat la al 16-lea an de tradiție – se va desfășura exclusiv online în zilele de 1 și 2 Noiembrie. Acesta debutează cu 5 sesiuni de Cursuri Intensive susținute de unii dintre cei mai buni traineri din România pe 1 Noiembrie, iar ziua de 2 Noiembrie este dedicată Conferinței GPeC cu speakeri internaționali și români, pe subiecte de actualitate pentru oricine activează în Comerțul Online și Digital Marketing. Înscrierile la eveniment se încheie pe 29 octombrie, iar prețul unui bilet de acces pornește de la 99 EUR + TVA.

Citește articolul...

Comunicat de presă: Packeta finalizează procesul de rebranding al sucursalei din România.

În data de 27 octombrie 2021 Packeta finalizează procesul de rebranding al sucursalei din România, Coletăria.ro preluând numele Packeta România, și estimează pentru 2021 un volum de peste 2,8 milioane de colete livrate, dublu față de 2020.

Citește articolul...

Click-to-Door fără secrete: 5 idei care te ajută să ajungi mai repede la clienți

Pe 7 octombrie, Mircea Axente-Stan, fondatorul Postis, a fost invitatul lui Andrei Radu la primul episod GPeC LIVE din sezon. Am vorbit despre trend-uri în eCommerce, previziuni de creștere și motive să fim… optimiști. Dacă n-ai putut să participi la webinar, echipa Postis a pus deoparte cinci idei surprinzătoare despre cum arată, cum te ajută și cum poate fi îmbunătățită experiența click-to-door.

Citește articolul...