Lună: iunie 2019

WatchShop.ro deschide magazin offline în AFI Cotroceni

După 10 ani de online, WatchShop.ro deschide primul magazin fizic în AFI Cotroceni

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, intră pe o nouă linie de business și deschide primul magazin fizic în AFI Cotroceni, după 10 ani de e-commerce.

Investiția în primul magazin offline WatchShop.ro s-a ridicat la 35.000 de euro și face parte din strategia de extindere a companiei și de integrare omnichannel a produselor și serviciilor comercializate.

Citește articolul...
Karla Codrea, DPD Romania - Tendinte in curierat

Ultimele trenduri pe piața de curierat din România: livrarea în puncte fixe, plata prin mobilePOS, experiențe personalizate

Când vorbim despre curierat în 2019, spunem deja same day delivery, plata cu cardul la livrare, opțiuni personalizate de ridicare a coletelor din puncte fixe. Flexibilitatea este cuvântul-cheie și în acest an, motiv pentru care companiile de curierat românești investesc masiv în proiecte care să răspundă nevoilor clienților mereu în mișcare.

La GPeC SUMMIT am discutat despre trendurile pieței cu Karla Codrea, CEO DPD România. În interviul de mai jos vorbim despre cel mai nou serviciu Smart Control, plata la livrare prin mobilePOS, cercetările de piață anuale ale DPD și ultimele inovații pe care le pune la dispoziția clientului.

Citește articolul...
Kiss Istvan, NetFoto - Fotografii de produs e-commerce

Fotografia de produs în e-commerce. Kiss István (NetFoto): „Arătăm produsul exact cum este el”

58% dintre utilizatorii de internet din România nu cumpără online din cauză că nu pot vedea, testa și proba produsele. Potrivit raportului anual de piață GPeC, procentul este ușor în creștere de la un an la altul, ceea ce denotă că mulți cumpărători nu au încredere că vor primi produsele potrivite pentru ei din varii motive: măsurile nu se potrivesc, materialele și culorile nu corespund cu realitatea etc.

De aceea este important ce fotografii afișăm în pagina de produs a magazinului nostru online. Kiss István, manager NetFoto, crede că fotografiile de produs sunt elementul central în e-commerce. Descoperă în interviul de mai jos ce poate face un echipament profesionist de fotografiere de produs.

Citește articolul...
Competiția GPeC 2019 - Audit website

Ultimele 3 zile de înscriere în Competiția GPeC 2019 | Audit complet al magazinului tău online pentru a vinde mai mult

Vinzi online? În lipsa unui spațiu de desfacere fizic, website-ul și prezența digitală reprezintă principala ta interfață cu vizitatorii. Dacă magazinul tău online nu este optimizat din punct de vedere Usability, SEO, instrumente de marketing, strategie de loializare, Social Media etc., de cele mai multe ori pierzi clienți. Ceea ce se traduce în bani pierduți.

Dacă ai intrat în business să faci bani, vino cu magazinul tău online în Competiția GPeC să afli unde îți pierzi clienții pe site și ce poți face mai bine pentru a vinde mai mult. Înscrie-te în Competiția GPeC până pe 21 iunie și beneficiezi de oferta de preț Last Minute, care-ți oferă reduceri între 50 și 150 de euro.

Citește articolul...
Magda Cojanu, BoemUrban - Primul marketplace de fashion de nișă

BoemUrban, primul fashion marketplace românesc de nișă | Magda Cojanu despre avantajele sellerilor

BoemUrban este primul marketplace din România dedicat producătorilor și sellerilor de vestimentație cu tentă etno, boho chic. Am stat de vorbă cu Magda Cojanu, Founder BoemUrban, despre trecerea de la un business offline la vânzări online și la motivele pentru care a deschis marketplace-ul de nișă. Descoperă avantajele de a deveni furnizor în BoemUrban în interviul de mai jos.

Citește articolul...