Lună: septembrie 2020

GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie are loc exclusiv online: 2 zile de Conferință, 15 Cursuri Intensive de E-Commerce & Digital Marketing, 30+ speakeri, 38+ ore de conținut practic

Ediția aniversară de 15 ani a GPeC – cel mai important eveniment de E-Commerce & Digital Marketing din Europa de Est – va avea loc exclusiv online în zilele de 2 și 3 Noiembrie 2020. Dan Ariely și Rand Fishkin sunt doar 2 din cei peste 30 de speakeri pregătiți de organizatori, potrivit cărora “este cel mai bun line-up din istoria GPeC”.

Citește articolul...

Concurs ClaroBI – eCommerce Sales Analytics gratuit timp de 1 an

Piața de e-commerce din România a înregistrat, pe fondul pandemiei, creșteri spectaculoase și va continua să crească și în perioada următoare. Însă schimbarea bruscă a paradigmei de business online a făcut ca mediul online să devină și mai competitiv, deci este vital să știți cine e publicul țintă, cum să analizați comportamentul clienților, ce decizii să luați ca să puteți vinde mai mult și cum să vă administrați eficient magazinul online. Aici vin în ajutor tool-urile de analytics pe care le folosim cu toții, de la clasicul Google Analytics până la tool-urile mai nișate sau custom made, fiecare cu avantajele sale în funcție de obiectivele pe care fiecare business online și le setează. Un astfel de tool este ClaroBI, pe care vrem să vi-l facem cunoscut în speranța că vă poate fi de ajutor.

Citește articolul...