Starea natiunii in eCommerce 2013 – prezentare de la OpenConnect

Adăugat de pe 30 Iunie 2013, 0 comentarii

La inceputul lui mai 2013, Andrei Radu (Founder & CEO GPeC) a vorbit la evenimentul OpenConnect despre piata de comert electronic din Romania, Gala Premiilor eCommerce 2013 si avantajele magazinelor online care se inscriu in competitie. Iata mai jos video-ul prezentarii:

Daca nu ai fost la Conferintele Nationale de E-Commerce 2013…

Adăugat de pe 17 Iunie 2013, 0 comentarii

Daca ai ratat CNEC 2013, ai acum ocazia sa vezi inregistrarea video integrala a Conferintelor Nationale de E-Commerce 2013 (toate speech-urile sustinute in prima zi a conferintelor), multumita partenerilor nostri de la LTV.ro. Vizionare placuta!

Principalele prezentari de la Conferintele Nationale de e-Commerce 2013

Adăugat de pe 13 Iunie 2013, 1 comentariu

Daca ati ratat in acest an Conferintele Nationale de e-Commerce din 27-28 mai sau daca pur si simplu doriti sa va reamintiti ce s-a discutat, acum puteti gasi mare parte dintre prezentarile speaker-ilor CNEC 2013 pe canalul de SlideShare GPeC. CNEC 2013 a adunat aproximativ 270 de participanti in fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului. Acestia au primit de la cei peste  30 de speakeri si traineri – nume sonore ale industriei e-commerce – sfaturi, informatii despre metode de crestere a conversiilor, indrumari privind optimizarea site-ulor magazinelor etc.

Temele au vizat toate aspectele importante pentru cei care activeaza in piata de comert electronic: situatia actuala a pietei, plati online, servicii de curierat, marketing online, marketing afiliat, SEO, PPC, Analytics, social media, e-mail marketing, perspectiva marilor jucatori asupra comertului online.

Mai jos gasesti principalele prezentari din 2013 de la Conferintele Nationale de e-Commerce

– Daniel Enescu, Founder Daedalus Group – “Vocea cumparatorului online” (studiu realizat de GPeC in parteneriat cu Daedalus Millward Brown despre comportamentul consumatorilor online)

– Horia Neagu, Online Shop & Care Manager Orange Romania – SEO Super Session. Tips&Tricks in lumea reala

– Serviciile de curierat fata in fata cu magazinele online

  • Gian Sharp, CEO Cargus
  • Felix Patrascanu, Managing Partner FAN Courier
  • Lucian Aldescu, CEO DPD Romania

– Robert Anghel, Digital Marketing Manager ING Bank Romania – “Stii bancul cu marketingul? E chestia aia care…”

– Calin Fusu, CEO Zumzi – “Vanzarea prin marketplace. Are sau nu sens pentru afacerea ta online?”

– Radu Vilceanu, Founder & CEO ContentSpeed – “Cum sa iti cresti vanzarile prin Drop Shipping”

– Romulus Grigoras, CEO Devatics – Marketing in timp real, marketing agil: rezultatele obtinute de precursori

– Cosmin Daraban, CEO SilkWeb – MintMetrics

Bloggerii care au dat vestea despre GPeC 2013 și-au primit premiile

Adăugat de pe 10 Iunie 2013, 4 comentarii

Câștigătorii campaniei Blogal Initiative de promovare a Galei Premiilor e-Commerce 2013 și-au primit premiile binemeritate.

Pe locul 1 s-a situat Irina Bartolomeu, care a participat cu această postare. Ea a primit de la evoMAG un laptop ASUS X401U-WX030D. Andreea Lazăr, care a participat cu această postare, a ajuns pe locul 2 și a câștigat de la F64 un aparat foto Fuji Finepix S2800. Câștigătorii de pe locurile 3 – 22 au primit de la ZorileStore 10 tricouri pentru femei și 10 pentru bărbați.

De asemenea, laureații au primit puncte Blogal: locul 1 – 50 de puncte, locul 2 – 30 de puncte, locurile 3-22 – 10 puncte.

Clasamentele separate al voturilor și al juriului, precum și punctele corespunzătoare fiecărui câștigător, le găsiți pe site-ul Blogal Initiative

În cadrul concursului, participanții au avut de scris despre avantajele participarii la gală, îndemnând magazinele online românești să se înscrie. La campanie au participat 43 de bloggeri care au scris 61 de articole.