Cadoul GPeC 2013 de 8 Martie

Adăugat de pe 8 Martie 2013, 0 comentarii

In primul rand, le dorim tuturor doamnelor si domnisoarelor o primavara frumoasa, un an cat mai bun din toate punctele de vedere si toate gandurile noastre bune!

Si pentru ca inscrierile magazinelor online la GPeC 2013 se apropie (incep in aprilie), astazi le facem un cadou tuturor magazinelor online care vand produse cu specific majoritar feminin care isi doresc sa se inscrie in competitie. Doar ca exemplu: magazine online din segmentul fashion sau care comercializeaza articole pentru copii, jucarii etc.

Cadoul nostru: 20% discount din taxa de inscriere la GPeC 2013, daca ne scrieti astazi pe contact@gpec.ro si detineti un magazin online cu target preponderent feminin. Concret:

– core business-ul tau se adreseaza clientilor femei

– vrei sa te inscrii in competitia GPeC 2013

– ne scrii un e-mail la contact@gpec.ro cu subiectul “Discount de 8 Martie GPeC 2013” si ne oferi urmatoarele informatii:

– URL website

– datele complete despre firma care administreaza site-ul (denumire, adresa postala, CIF, Registrul Comertului, persoana de contact, adresa de e-mail, telefon mobil al persoanei de contact)

– daca produsele comercializate de tine se incadreaza in target-ul majoritar feminin, ai parte de 20% discount din taxa de inscriere la GPeC 2013, adica vei plati doar 200 EUR+TVA in loc de 250 EUR+TVA!

Intrand in competitia GPeC 2013, beneficiezi de:

– 2 evaluari ale website-ului tau prin prisma celor mai importante criterii de jurizare, in asa fel incat sa stii exact care iti sunt punctele forte si unde mai ai de lucrat pentru a-ti creste vanzarile;

– evaluarile sunt facute de cei mai buni specialisti cu care te poti intalni fata in fata pentru a-ti oferi recomandari despre cum sa iti optimizezi afacerea;

– primesti gratuit Marca de Incredere TRUSTED.ro pentru 1 an de zile (doar daca respecti standardele TRUSTED). Sigiliul TRUSTED te va ajuta sa demonstrezi clientilor tai ca esti un magazin responsabil care respecta legislatia in vigoare si bunele practici in e-commerce.

– te asociezi cu cel mai important eveniment de e-commerce din Romania si ai parte de PR la nivel de consumator final, crescandu-ti sansele sa vinzi mai mult!

Asadar, asteptam sa ne scrii pe contact@gpec.ro cu datele solicitate anterior si beneficiezi de 20% discount din taxa de inscriere la GPeC 2013! Chiar daca inscrierile magazinelor incep in luna aprilie, vom tine cont de magazinele care ne trimit astazi mail si le oferim discount-ul promis!

Atentie, oferta este valabila doar astazi, 8 Martie 2013, pana la ora 11:59 PM.

La multi ani de la GPeC!

GPeC 2013, editia a VIII-a

Adăugat de pe 6 Martie 2013, 0 comentarii

Dupa 3 luni de planificare, a sosit momentul sa va impartasim primele informatii despre cea de a VIII-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce. Sunt foarte multe noutati atat in zona de competitie a magazinelor online, cat si in zona de conferinte, workshop-uri si training-uri specializate si promitem o editie deosebita pe care niciun jucator din e-commerce nu ar trebui sa o rateze.

Astazi, iti oferim primele noutati:

  • Inscrierea magazinelor online in competitie incepe in luna aprilie (nu mai este mult timp, asadar faceti fine-tuning inca de acum pentru a intra pregatiti la GPeC 2013);
  • Criteriile de preselectie si de acordare a marcii de incredere TRUSTED.ro au fost actualizate (sunt mai multe decat in anii trecuti si ridica standardele de calitate ale magazinelor online, in asa fel incat sa crestem increderea consumatorului final in tranzactionarea prin Internet);
  • Criteriile de jurizare au fost, de asemenea, actualizate tinand cont de noile tendinte si punand accent pe calitatea serviciilor catre consumatorul final (evident, sunt pastrate toate elementele care analizeaza uzabilitatea si functionalitatea website-urilor, fara de care un magazin online nu poate exista);
  • Introducem, in premiera, noi tool-uri de monitorizare a magazinelor inscrise in competitie, care vor oferi participantilor o radiografie a site-ului lor, in asa fel incat sa isi creasca ratele de conversie;
  • 27-28 Mai 2013 sunt cele 2 zile in care se vor desfasura, la Bucuresti, Conferintele Nationale de E-Commerce. Te asteapta speakeri de top romani si internationali, 8 workshop-uri in paralel si E-Commerce Zone (modul de networking si business meetings intre furnizorii de solutii si servicii e-commerce si magazinele online).

Fii cu ochii pe noi pentru ca urmeaza multe noutati. Iti promitem cea mai dura competitie si cea mai relevanta editie a GPeC. Dupa cum stii, ne tinem de cuvant.

Ne gasesti aici pe blog sau pe Facebook.com si Twitter.com