Jeff Sauer și Jim Sterne vă invită la GPeC SUMMIT, TRUSTED.ro împlinește 7 ani, ce comandă românii din China

Adăugat de pe 27 Aprilie 2018, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , , , ,

VIDEO Jeff Sauer și Jim Sterne vă invită la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai 2018

> Unul dintre specialiștii cu care vă veți putea întâlni la GPeC SUMMIT este Jeff Sauer. Jeff este unul dintre cei mai apreciați experți la nivel internațional în Google Analytics și Google AdWords. El va susține un masterclass de o zi despre Google Analytics. Dacă vrei să știi cum să iei decizii de business pe baza datelor, această oportunitate este de neratat.

Jim Sterne, Co-Founder și Chairman al Digital Analytics Association (DAA) – cea mai importantă asociație din lume dedicată Web Analytics, din care fac parte toți profesioniștii din domeniu la nivel internațional, vine pentru prima dată la GPeC SUMMIT. Este lesne de înțeles că suntem extrem de entuziasmați să-l avem alături de noi pe unul dintre pionierii marketing-ului online. El va susține un keynote speech de 50 de minute, despre folosirea inteligenței artificiale în marketing-ul modern.

Citește tot articolul

5 lecții de business în e-commerce de la Brian McBride, Președintele ASOS, speaker GPeC Summit 29-30-31 Mai

Adăugat de pe 27 Aprilie 2018, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , , , , , , , , , , , ,

Brian McBride ASOS vine la GPeC SUMMIT Bucuresti
Atunci când vine vorba de exemple de urmat într-un business de e-commerce, cu siguranță ASOS este top of the list, alături de Amazon. În luna mai veți avea șansa de vă întâlni cu nimeni altul decât Brian McBride, Președintele ASOS. Dacă nici acesta nu este un motiv suficient ca să vă achiziționați ACUM un bilet la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai, atunci verificați agenda cu toți speakerii și sigur veți găsi cel puțin unul.

La GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai, Președintele ASOS va dezvălui câteva dintre secretele retailerului menite să ajute orice antreprenor în e-commerce. Aflăm despre:

  • evoluția în fața competitorilor
  • lecții despre poziționarea corectă în industria de fashion
  • cum să transformi clienții în adevărați ambasadori ai brandului
  • ultimele tendințe din domeniul e-commerce
  • insight-uri asupra comportamentului consumatorilor din mediul online
  • evoluția mediului digital.

 

ASOS este unul dintre retailerii care inovează constant, atât în ceea ce privește tehnologia (prin implementarea search-ului vizual), cât și în ceea ce privește strategia de marketing. Unul dintre exemplele recente este faptul că ASOS oferă acum posibilitatea de a vizualiza un articol vestimentar pe modele cu siluete diferite. Un alt exemplu care ne demonstrează că nu ai nevoie de bugete mari de marketing pentru a te impune în fața competiției este faptul că ASOS „le-a îmbrăcat” pe fiicele fostului președinte american, Barak Obama. Aflându-se constant în centrul atenției, nu a durat mult până când revistele de modă au aflat ce poartă Malia și Natasha. Publicitatea a fost gratuită pentru ASOS, iar despre rezultate nu cred că mai este nevoie să vorbim.

Știm că sunteți curioși, așa că până la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai, am cerut în avans  și în exclusivitate 5 lecții de business (și nu numai) pe care Brian McBride le-ar oferi antreprenorilor români în e-commerce.

 

 

1. Urmează-ți visele!

„Fii pasionat și persitent. Ignoră-i pe cei ce ți se opun, dar fii conștient de zonele în care nu ai expertiză. Înconjoară-te de persoane inteligente, care cunosc lucrurile pe care tu nu le cunoști.”

 

2. Gândește-te mereu la ce poți îmbunătăți!

„Inovația este constantă, iar antreprenorii trebuie să își amintească asta. La ASOS nu avem un departament dedicat de inovație, oamenii noștri vin mereu cu idei. Ei sunt clienții noștri, caută constant noi canale de social media, noi trenduri, noi materiale. Inovația pe care o aducem este adesea legată de tehnologie, ceea ce reprezintă aproximativ 30% din forța de lucru – este cel mai important lucru pe care îl facem. Am construit o platformă robustă dar agilă, explorăm mobile, AI/NL, căutarea după imagini etc. Ne uităm mereu în direcția în care tehnologia și trendurile evoluează și asta cred că ar trebui să facă orice business de e-commerce care vrea să își atingă potențialul global.”

 

3. Cunoaște-ți clienții!

„Noi ne cunoaștem foarte bine clienții. Știm ce vor,cum vor, dar și ce nu vor. O cunoaștere exagerată a clienților și metode inovative de a ajunge la ei pot face diferența între succes și eșec.”

 

4. Adoptă atitudinea potrivită!

„Asta e foarte important: să ai atitudinea potrivită. Mie îmi place extrem de mult abordarea lui Jeff Bezos. Întotdeauna mi-a spus, și tuturor celorlalți, să încep de la client și apoi să trec prin procese, nu în sens invers.”

 

5. Prețul este foarte important, dar nu este totul!

„Prețul este important – foarte important, dar la fel sunt și selecția de produse, disponibilitatea acestora, ușurința cu care comanzi și returnezi, timpul de livrare. Dacă întregul pachet de servicii este de calitate, atunci nu trebuie să te preocupe faptul că nu ești cel mai ieftin de pe piață. Dar nu îți poți permite să fii nici cel mai scump. Îți poți crea propriul produs/brand pentru a nu fi presat de prețuri.”

 

Nu rata ocazia unică de a-l întâlni și asculta pe Brian McBride, președintele ASOS, la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai. Ce vă putem promite este că prezentarea invitatului nostru va trece dincolo de limitele structurate ale industriei de e-commerce: veți avea parte de mult know-how de business, dar și lecții de leadership și antreprenoriat pe care le veți păstra și aplica o viață întreagă. Ia-ți ACUM biletul la preț #EarlyBird și învață cum să faci business de la experți de talie internațională. Locurile se epuizează rapid!

 


GPeC 2018 este un eveniment powered by FAN Courier

Gold Partner: VTEX

Brought to you by: Orange

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour

Recommended Payment Processor Partner: Netopia Payments

Hosting Oficial GPeC: Hosterion

Eveniment susținut de: Bringo, Credius, DWF, GLS, New Black, RTB House

Partener media principal: ecomTEAM

Radioul Oficial: Kiss FM

Limousine Service: City Limo

Parteneri media principali: Wall-Street & ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Claudia Tocilă, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Dan Pandrea, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Luminița Balaban, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Robert Katai, Sabina Cornovac, Stil Masculin, UrbanDiva

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, ARIES, ARMO, Business24, Business Days, Business Review, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, Ecommerce News, edusa, Femei in Afaceri, FNTM, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, StartupCafe, TechCafe, Ziare.com, Ziua de Constanta

5 motive pentru care este bine să-ți pregătești magazinul online pentru căutarea prin voce

Adăugat de pe 27 Aprilie 2018, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , ,

Tot mai mulți speakeri invitați la GPeC SUMMIT spun acest lucru: căutarea vocală este “the next big thing” în e-commerce. După ce am trecut peste barierele textului, am rafinat modul de captare și prezentare a imaginilor, am implementat elemente de inteligență artificială, este momentul să ne eliberăm corpul de dispozitive și să ne folosim vocea pentru a controla, căuta, cumpăra și… comunica!

Un studiu efectuat de Google arată că mai mult de 50% dintre interogări vor fi efectuate prin căutare vocală până în anul 2020. Nu v-ați dori să vă optimizați afacerea pentru funcția de căutare vocală? Iată cinci motive solide care te vor convinge mai mult.

1. Asistenții vocali și cele mai recente dispozitive o folosesc deja

La sfârșitul anului 2017, 33 de milioane de dispozitive de căutare vocală erau în uz. Funcția de căutare vocală se numără printre facilitățile multiple oferite de smartphone și 52,8% dintre utilizatori utilizează căutarea vocală în timp ce conduc sau fac altă activitate. Adăugarea căutării vocale în afacerea dv. vă va ajuta să oferiți clienților dvs. rezultate corecte de căutare, sporind astfel rata de afaceri și rata de retenție a clienților. Citește tot articolul

Trenduri PPC în 2018 – interviu cu Jeff Sauer, speaker GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai

Adăugat de pe 25 Aprilie 2018, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , , , , , , , ,


GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai aduce la București Titanii E-commerce-ului Internațional – speakeri din toate colțurile lumii, cu o vastă experiență în e-commerce și marketing digital.

Unul dintre specialiștii cu care vă veți putea întâlni în mai este Jeff Sauer. Jeff este unul dintre cei mai apreciați experți la nivel internațional în Google Analytics și Google AdWords. Ca să nu facem o introducere prea lungă, iată câteva lucruri pentru care merită să citiți interviul de mai jos:

  • Jeff este Fondatorul Jeffalytics
  • Profesor la Universitatea St. Thomas din Minnesota
  • Digital Marketing Speaker la cele mai importante conferințe de profil
  • Top 25 al celor mai Influenți Experți PPC la nivel internațional 13 ani de experiență.

 

În cadrul GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai, Jeff va susține un Masterclass de 1 zi de Google Analytics. Dacă vrei să știi cum să iei decizii de business pe baza datelor, această oportunitate este de neratat. Înscrie-te ACUM la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai pentru că din cele 50 de locuri, doar câteva mai sunt disponibile! Citește tot articolul