Lună: iunie 2015

Interviu video cu Craig Sullivan: Trebuie un motiv clar în spatele oricarui test de tip AB

Speakeri internaționali de renume s-au întâlnit la GPeC Summit, în luna mai 2015. Raluca Radu a discutat cu toți cei care au urcat pe scenă și a realizat interviuri cu aceștia. Materialul cu Neil Patel poate fi urmărit la acest link, iar săptămâna aceasta vă prezentăm interviul cu Craig Sullivan, supranumit „Optimiser of Everything”. Craig Sullivan este, din 2006, unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel mondial în Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience și Voice of Customer. A contribuit la dezvoltarea echipelor și la creșterea prezentei online a companiilor de top precum: Google, LOVEFiLM, Lego, John Lewis, eBay etc. Prin tehnicile de optimizare a conversiilor și testele rapide, Craig a adus companiilor cu care lucrează în ultimii 5 ani un beneficiu de peste 500 de milioane de Euro.

Citește articolul...

GPeC recomanda Iasi Business Days 1-2 Iulie pentru antreprenorii si managerii locali

Pentru antreprenorii si managerii din Iasi, GPeC recomanda Iasi Business Days 1-2 Iulie. Evenimentul Iasi Business Days va avea loc in perioada 1-2 iulie 2015 la Palas Mall din Iasi. Inscrierile sunt deschise, in limita locurilor disponibile, pana luni, 29 iunie, ora 18.00. La eveniment vor fi prezenti peste 1.000 de antreprenori si manageri. Evenimentul reuneste peste 40 de speakeri dintre care ii mentionam pe Marius Ghenea, Andy Szekely, Dragos Anastasiu (Eurolines), Alin Gherman (DPD Romania), Amalia Sterescu, Bianca Dancila (Managing Director GripAds.ro), Paul J.R. Renaud, Sergiu Negut (Wanted Transformation Consultancy), Madi Radulescu (MMM Consulting), Anabela Luca (AdLemonade), Rodica Obancea. Cele mai reprezentate industrii vor fi IT (firme de dezvoltare produse si servicii software), comert, banci si institutii financiare bancare si non bancare, auto, turism, audit, publicitate, consultanta si start-up-uri locale din programul „Startup support”. Actiunile Iasi Business Days – conferinte, workshopuri, masterclass-uri , seri internationale de business networking , expozitii

Citește articolul...

Curs e-commerce la Dalles GO, cu Raluca Radu: procese și proceduri în e-commerce

Miercuri, 17 iunie, a avut loc cel de-al treilea curs de la Dalles GO, dintr-o serie de 12 cursuri de inițiere în e-commerce. Săptămâna aceasta cursul a fost susținut de Raluca Radu (Co-Organizer GPeC), care le-a vorbit cursanților despre organizare și principalele funcții ale unui magazin online. Partea introductivă a cursului a fost concentrată pe alegerea unei nișe atunci când vrei să-ți deschizi un magazin online sau o nouă secțiune pe site. Au fost recomandate mai multe tool-uri utile (Google Trends, Google Keyword Research, Similar Web și altele), care te ajută să vezi ce produse se caută pe motoare de căutare și care sunt tendințele pe sezoane.

Citește articolul...

GPeC jurizează site-uri, TVA-ul sperie coșul, Magstoria creează magazine, Adidas comandă pentru indieni

Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim!

Citește articolul...