Lună: octombrie 2015

GPeC E-Commerce Expo reloaded: 24 Noiembrie 2015!

Pentru ca la GPeC E-Commerce Expo din 11 Mai 2015 am primit multe solicitari de a organiza partea de Expo si la editia GPeC Summit din 24 Noiembrie (desi nu era in planul initial al evenimentelor GPeC 2015), ne conformam si spunem: GPeC E-Commerce Expo reloaded vine pe 24 Noiembrie! Ne bucuram mult pentru interes si, mai ales, ca GPeC Expo a devenit un loc excelent de networking si business opportunities pentru magazinele online si pentru companiile furnizoare de servicii si solutii e-commerce. Chapeau! Asadar, pe 24 Noiembrie 2015, in paralel cu GPeC Summit, in intervalul orar 09:00 – 18:00 are loc GPeC E-Commerce Expo. Daca reprezinti o companie care ofera servicii dedicate industriei e-commerce si vrei sa te intalnesti fata in fata cu factorii de decizie ai magazinelor online si cu intreaga elita a pietei, atunci trebuie sa iti rezervi standul la GPeC e-Commerce Expo! Pregateste-ti cartile de vizita.

Citește articolul...

Brian Massey și Viljo Vabrit te invită la #GPeCsummit pe 24 Noiembrie 2015

 „Oamenii inteligenți din România vor veni la GPeC Summit pe 24 Noiembrie 2015, la ediția aniversară GPeC!” Nu este o afirmație făcută de noi, ci de Brian Massey, Fondator Conversion Sciences, care va veni pentru prima dată în România la GPeC. Alte trei nume grele în Digital Marketing şi Optimizarea Conversiilor și-au anunțat prezența la eveniment: Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Larry Kim (Fondator WordStream),  şi Viljo Vabrit (CEO ConversionXL Agency). Și nu uita că poți cumpăra bilete early bird la prețul de 69 euro până pe 8 noiembrie 2015. Nu rata cel mai important eveniment de e-commerce din România!

Citește articolul...

Meet Oli Gardner: Co-Fondator Unbounce și speaker la GPeC Summit, pe 24 Noiembrie

Oli Gardner vine pentru prima data în România la GPeC Summit-ul de pe 24 Noiembrie 2015, din București. Co-fondator Unbounce – unul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial, Oli este cunoscut ca expert în optimizarea ratei de conversie și în perfecționarea landing page-urilor. Hai să-l cunoștem pe Oli Gardner!

Citește articolul...