Lună: februarie 2020

7 probleme de securitate în e-commerce

Potrivit estimărilor ARMO (Asociaţia Română a Magazinelor Online) magazinele online au depăşit valoarea de 4,3 miliarde de euro în vânzări la finalul anului 2019, cu 20% mai mult decât în 2018. Într-o industrie aflată în plină expansiune, succesul atrage adesea atenția nedorită, iar atacatorii dispun de metode din ce în ce mai sofisticate pentru a exploata vulnerabilitățile identificate în securitatea magazinelor online.

Citește articolul...
raluca radu banner

Cele 7 Ingrediente Principale ale Strategiei de Marketing Online

Strategia de marketing digital pentru un magazin online este un proces în continuă rafinare, un proces care ar trebui să surprindă cât mai în detaliu principalele elemente strategice esențiale: segmentele de public țintă căruia magazinul online se adresează, concurența magazinului online, mesajele cheie de comunicare, KPI-ii măsurați și obiectivele de marketing și stabilirea bugetului și planificării în timp a campaniilor de promovare. 

Citește articolul...

Antreprenoria: o nouă sesiune de ateliere destinate antreprenorilor care doresc să își scaleze business-ul

Antreprenoria este un program social al Fundației Romanian Business Leaders prin care se oferă sprijin subvenționat antreprenorilor și intraprenorilor selectați. În perioada martie-iunie 2020 vor organiza o nouă serie de ateliere care vin în ajutorul antreprenorilor români cu know-how specializat.

Citește articolul...
quote header andrei cânda

Cum arată și ce așteptări are publicul magazinelor online din România – Studiu GPeC & iSense Solutions

Rezultatele Studiului GPeC & iSense Solutions pentru anul 2019 au fost publicate în premieră la ediția GPeC SUMMIT din noiembrie. Andrei Cânda, Managing Partner iSense Solutions, ne-a dat detalii despre concluziile studiului și ne-a povestit pe scurt despre ce lucruri interesante a aflat despre piața online din România.

Citește articolul...