Lună: august 2022

Ce ingrediente îți lipsesc pentru a crește vânzările online?

Majoritatea managerilor de eCommerce abordează creșterea de vânzări online dintr-o perspectivă logică: dacă acest produs sau serviciu este benefic, cu siguranță oamenii l-ar achiziționa, pentru că îi avantajează. Însă, înainte de a deveni clienții tăi, consumatorii vor să se asigure că ai un business real, apreciat și de încredere.

Citește articolul...
GPeC SUMMIT - Cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din Romania si Europa de Est

GPeC SUMMIT 26 septembrie: Evenimentul Anului în E-Commerce & Digital Marketing

Cea de a 17-a ediție anuală a GPeC SUMMIT se va desfășura cu prezență fizică, pe 26 septembrie, la Teatrul Național București.

7 speakeri internaționali de top vor urca pe scena GPeC SUMMIT, abordând subiecte de maxim interes pentru cei care activează în E-Commerce și Digital Marketing: User Experience, Optimizarea Ratei de Conversie, Strategia de Digital Marketing, Psihologia Consumatorilor, Campaniile de PPC, Google Tag Manager, Google Analytics și User Research.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este axat mai mult decât oricând pe conținut practic, fiind o adevărată Conferință-Training pentru cei care lucrează în Digital.

De 17 ani, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment din regiune dedicat Comerțului Online și Marketing-ului Digital.

Citește articolul...