Lună: ianuarie 2022

Școala de Iarnă GPeC 23-27 februarie: Cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing pentru creșterea vânzărilor online

Școala de Iarnă GPeC – singura serie de Cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România – se va desfășura exclusiv online pe Zoom în perioada 23-27 februarie și se adresează tuturor celor interesați de creșterea vânzărilor în cadrul magazinelor online pe care le reprezintă, precum și antreprenorilor E-Commerce aflați la început de drum și a celor care activează în Marketing Online. 

Citește articolul...

Analiză 2Performant: top cinci cele mai căutate categorii de produse în comerțul electronic în 2021

Cel de-al doilea an pandemic continuă să marcheze trendul ascendent al comerțului electronic, iar România își păstrează locul în topul ţărilor cu cea mai mare creştere a sectorului e-commerce, piață estimată la peste 6 miliarde de euro de ARMO – Asociația Română a Magazinelor Online. Activând la intersecția dintre marketingul digital și comerțul online, două piețe în creștere susținută la nivel global, compania de tehnologie 2Performant, liderul pieței de marketing afiliat din România și companie listată pe piața AeRO a BVB (simbol bursier 2P), confirmă aceste tendințe de creștere: în 2021 a intermediat nu mai puțin de 1,39 milioane de vânzări pentru magazinele online din platforma sa.

Citește articolul...

Comunicat de presă – VTEX începe anul în forță cu aplicația de Live Shopping, noi clienți și un nou CTO

 VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital pentru branduri de top și retaileri, marchează un moment important odată cu succesul aplicației sale VTEX Live Shopping, utilizată în 10 țări de peste 100 de branduri, printre care și Victoria’s Secret, Caterpillar, Oster și Xiaomi. Compania și-a extins portofoliul global cu Whirlpool, parteneriat valabil în șase țări europene, cu Unilever în Spania, dar și cu noi clienți enterprise precum Briggs & Stratton în SUA, cel mai mare producător mondial de motoare pentru echipamente electrice pentru exterior. De asemenea, în efortul de a susține permanent procesul de inovare a produselor și a satisface cerințele clienților, VTEX a desemnat-o pe Fernanda Weiden în poziția de Chief Technology Officer (CTO).

Citește articolul...

Studiu MOLOSO: Performance Marketing în 2021 și ce facem în 2022?

Echipa din cadrul agenției MOLOSO a făcut o analiză amplă a 220 de magazine din portofoliul propriu și a identificat un pattern al venitului generat în funcție de tipul de produs comercializat. Studiul s-a concentrat pe datele din performance marketing la nivel de produs, în funcție de mărimea și nișa în care activează magazinele online analizate. Redăm în articol, integral, rezultatele studiului.

Citește articolul...