Lună: mai 2015

Neil Patel, GPeC Summit Mai 2015: Daca nu vine cel putin 30% trafic din motoarele de cautare, inseamna ca nu faci SEO bine

Lista speakerilor GPeC Summit Mai 2015 a fost cu siguranta una dintre cele mai impresionante pe care le-am avut pana acum in Romania. Invitatul nostru special, Neil Patel, a vorbit la GPeC Summit Mai 2015 despre „6 strategii de optimizare neortodoxe garantate sa iti dubleze cresterea”. Dupa aceasta prezentare, Neil a discutat cu Raluca Georgescu despre primii pasi pe care un magazin online aflat la inceput ar trebui sa ii faca in marketing online, despre achizitie de trafic si clienti, A/B testing, retentia si loializarea clientilor, marketing de continut si cele mai mari greseli pe care le-a vazut la nivel global la nivelul magazinelor online. Neil Patel a mai mentionat de asemenea si cativa specialisti in e-commerce si marketing online pe care ii urmareste si ii recomanda si audientei GPeC – cea mai mare comunitate e-commerce din Romania.

Citește articolul...

GPeC iti recomanda ICEEfest: „eMag: de la zero la un miliard de euro” si workshop-uri intensive de marketing online

GPeC recomanda intotdeauna comunitatii e-commerce evenimente si resurse relevante in domeniu. In acest an, ICEEfest, festival dedicat Internetului in zona Europei Centrale si de Est, aduce o prezentare mai putin obisnuita a eMag, discutii aprofundate despre vanzari online folosind Google si Facebook, dar si workshopuri intensive si speakeri relevanti. Mai mult decat atat, in acest an membrii comunitatii GPeC pot profita de oferta speciala pentru biletele ICEEfest. Cei interesati de oferta speciala ICEEfest ne pot contact pe adresa contact@gpec.ro si le vom furniza detaliile. Oferta speciala pentru membrii comunitatii GPeC este: 

Citește articolul...