Școala De Vară GPeC 2016: ultima zi de workshop-uri cu Andrei Georgescu, Paweł Sakowicz și Andrei Radu

Adăugat de pe 28 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , ,

Andrei Georgescu White Image

  • 09:00 – 10:30: Workshop „Trenduri în E-mail Marketing: Customer Journey & Marketing Automation. Pașii necesari pentru retenție și relevanță în e-commerce – de la cuvinte fancy la rezultate” susținut de ANDREI GEORGESCU – Co-Founder & Managing Partner White Image – Loyalty Solutions

Citește tot articolul

Școala De Vară GPeC 2016: a treia zi de workshop-uri cu Valentin Radu, Roxana Magopet și Victor Kapra

Adăugat de pe 27 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , ,

program sambata

A treia zi de la Școala De Vară GPeC a adus în sală trei speakeri care au vorbit despre subiecte importante din e-commerce: rata de conversie, curierat și social media. Găsești în acest articol câteva din ideile prezentate la aceste workshop-uri.

Citește tot articolul

Școala De Vară GPeC 2016: a doua zi de workshop-uri cu Răzvan Gavrilaș, Ionuț Munteanu și Raluca Radu

Adăugat de pe 26 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , ,

scoala-de-vara-gpec-2016-ziua-2-agenda-razvan-gavrilas-ionut-munteanu-raluca-radu

A doua zi de la #ScoalaDeVaraGPeC îi așteaptă pe participanți cu workshop-uri susținute de Răzvan Gavrilaș – Founder CognitiveSEO & BrandMentions, Ionuț Munteanu – Managing Partner & Trainer WebDigital și Raluca Radu – Country Manager ANSWEAR & Co-Organiser GPeC.

Citește tot articolul

Cutiile automate de livrare, comerțul pe mobil, livrarea internațională, asistența pe bani

Adăugat de pe 25 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

Ia-ți pachetul de la cutie!

Keba KePolFAN Courier și KEBA vor instala cutii automate de livrare în București, ca o soluție suplimentară de livrare către clienți. Zece sisteme KePol vor fi instalate în locuri cheie din capitala României. FAN Courier oferă o rețea de livrare non-stop, cu 3.650 de destinații deservite, fără costuri suplimenare, dar și cu 500 de locuri de tip “Collect Point” în benzinăriile din București și din alte orașe. Dar compania căuta o soluție complementară de colectare a pachetelor comandate de clienți. Instalațiile vor fi folosite numai pentru comenzile plasate electronic și vor fi instalate la timp pentru evenimentul Black Friday din noiembrie.

Detalii, pe blog-ul GPeC Citește tot articolul