A șasea ediție a Cursului de Inițiere în E-Commerce (DallesGO & GPeC) te invită să înveți comerț electronic, din 7 iunie

Adăugat de pe 30 Aprilie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , ,

817C1015-LOWCursul de Inițiere în E-Commerce DallesGO & GPeC se întoarce! Ediția de vară începe în 7 iunie. Urmează 12 săptămâni intensive în care vom întoarce pe toate părțile comerțul online, vom vedea care este potențialul pe piață, ce putem învăța de la marii jucători din România și cum ar trebui abordat ca la carte fiecare pas ce ține de o afacere e-commerce sănătoasă.

curs-ecommerce-andrei-raduVom realiza împreună o călătorie intensă și plină de informație până în inima comerțului online și vom parcurge împreună totul, de la piața de e-commerce din România și regiune, profilul cumpărătorului online român, alegerea platformei de e-commerce și/sau a furnizorului de dezvoltare a acesteia, planificarea strategiei de marketing online, SEO/optimizarea pentru motoarele de căutare, PPC Marketing – Google AdWords și Facebook, content marketing, social media, video marketing, affiliate marketing, programmatic media, relația unui magazin online cu firmele de curierat și aspecte juridice în e-commerce. Iar pe lângă povestea teoretică frumoasă, vom trece prin exerciții pentru a ne asigura că informația îți este utilă și înțeleasă cât mai bine.

817C1077-lowTrainerii Cursului de Initiere in E-Commerce DallesGO si GPeC vor fi, ca de fiecare dată, Andrei Radu (CEO & Founder GPeC), Raluca Radu (Country Manager Answear.ro), Owner MTH Digital și Co-Organizator GPeC), Bogdan Manolea (Co-Fondator TRUSTED.ro) și Roxana Magopeț (Marketing & PR Manager FAN Courier).

Ce te așteaptă la Cursul de inițiere în e-commerce DallesGO și GPeC

  • 12 săptămâni intensive de cunoștințe de bază și exerciții practice de e-commerce și marketing online;
  • o grupă foarte făină de oameni de la care vei învăța și cu care poți stabili relații de parteneriat pe termen lung;
  • traineri cu experiență de peste 12 ani în aria lor de specialitate;
  • studii de caz concrete;
  • exerciții practice bazate pe situații cu care te vei întâlni în viața de zi cu zi în industria e-commerce;
  • sfaturi practice de creștere a vânzărilor tale online;
  • subiecte hot precum usability, aspecte juridice pentru e-commerce, web analytics, Google AdWords, Facebook Ads, SEO, social media, content marketing, email marketing, affiliate marketing și multe altele.

Grăbește-te! Înscrierile se fac pe site-ul DallesGO se încheie imediat ce s-a completat grupa. Cursurile au loc timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de miercuri, între orele 18:30 și 21:30. Prețul cursului este de 2.700 lei, dar există și un discount de 10% pentru plata integrală.


 

Monica Cadogan, Vivre: Creșterea în e-commerce înseamnă un efort mare în zona de logistică și interacțiune cu clientul | VIDEO

Adăugat de pe 27 Aprilie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

Monica Cadogan Vivre GPeC Summit 2016

În 2016, zona de home & deco a crescut în ochii cumpărătorilor online și, implicit, în vânzărivaloarea medie a tranzacției dublându-se față de 2015. Am discutat la GPeC Summit 2016 cu Monica Cadogan, CEO & Co-founder Vivre, despre potențialul acestui segment în comerțul electronic, ținând cont de obiceiurile de cumpărare orientate până nu demult exclusiv înspre magazinele fizice în ceea ce privește mobilierul și decorațiunile. Urmăriți interviul realizat de reporterul nostru, Gabriela Bejan, pentru a afla câteva detalii esențiale despre statutul home & deco în e-commerce.

• Există foarte mult potențial pentru home & deco în e-commerce. Au fost și încă există oameni neîncrezători că se pot cuumpăra canapele online sau că oamenii pot alege să își mobileze dormitorul cu piese pe care nu le-au văzut și atins înainte, dar piața validează această tendință.

• Creșterea în e-commerce înseamnă un efort mare în zona de logistică și interacțiune cu clientul.

• Brandul este important atunci când este relevant. În acest segment există multe povești de spus, dar e adevărat că în home décor nu există atât de multe branduri care să promoveze agresiv. Mai puțin de 10% din produsele pe care le comercializăm au un brand recognoscibil.

• Canalele foarte eficiente sunt cele care și măsoară foarte bine ce se întâmplă.

• Încercăm să nu comunicăm doar o reducere tranzacțională, ci să creștem calitatea interacțiunii cu produsul și brandul.

Nu ai timp să urmărești acest video? Salvează-l pentru mai târziu!


Înscrie magazinul tău online în Competiția GPeC 2017BANNER-nl-competitia-gpec-2017

Vrei un audit complex de site atât pe varianta Desktop, cât și pe Mobile? Îți audităm site-ul și întreaga prezență online prin peste 150 de criterii. Cei peste 20 de specialiști din juriul GPeC 2017 îți vor spune exact unde excelezi și mai ales, ce poate fi îmbunătățit la site-ul tău pentru a crește rata de conversie.

Înscrie-te acum în Competiția GPeC până pe 11 mai 2017 (inclusiv) pentru a profita de iferta Early Bird!

În plus, primești Marca de Încredere TRUSTED.ro, împreună cu sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni).

Tomi Ahonen: “Mobile este astăzi ceea ce a fost revoluția internet cu decenii în urmă, doar că Mobile este și mai puternic”

Adăugat de pe 26 Aprilie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , ,

Ne-a făcut o mare plăcere să îl intervievăm, în exclusivitate, pe Tomi Ahonen“expertul nr. 1 în Mobile la nivel mondial”, potrivit Forbes. Pe Tomi îl vei putea întâlni și asculta live, pentru prima oară în România, la GPeC SUMMIT pe 16-17-18 Mai și îți spunem sincer că nu trebuie să ratezi această oportunitate! Crede-ne: după ce vei citi acest interviu, vei vrea să afli mai multe de la omul care respiră Mobile prin fiecare por! Enjoy!

Tomi Ahonen, povestitorul profesionist

GPeC: Spune-ne câteva cuvinte despre cine este și ce face Tomi Ahonen.

Tomi Ahonen speaker la GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-CommerceTomi Ahonen: Inclusiv prietenii sau familia mă întreabă același lucru destul de des… haha: “Tomi, cu ce te ocupi de fapt?”, iar răspunsul meu preferat este că sunt un “povestitor profesionist”. Nu am “lucrat” în adevăratul sens al cuvântului de 17 ani de când am părăsit Nokia, dar „a spune povești” m-a ținut ocupat în toți acești ani scriind 12 cărți, susținând workshop-uri și speech-uri pe cele 6 continente, răspunzând la interviuri etc.

Am asistat la nașterea internetului, a telefoanelor mobile, a datelor mobile și a internetului mobil. Nu am avut niciun merit pentru acest fenomen, ci – pur și simplu – s-a întâmplat să fiu angajat al unor companii care dezvoltau toate aceste lucruri la momentul respectiv. Dar am fost întotdeauna bun la a descrie ce se întâmplă și a vedea direcțiile de viitor, adică acele lucruri care vor avea un impact major asupra vieții noastre.

Studiind și călătorind prin toate lumile tech de pe glob în ultimii 20 de ani, îmi dau seama rapid  ce este cu adevărat relevant în inovație, care este acel „the next big thing cu impact în viețile noastre. De pildă, dacă mă întrebi “va fi Apple Watch the next big thing?”, îți voi spune „categoric nu”. Dar dacă mă întrebi despre Augmented Reality precum Pokemon Go, îți voi spune „cu siguranță, da!.

Există deja magazine online de la care NU poți cumpăra altfel decât de pe mobil

Mobile only e-commerceGPeC: Strict referitor la e-commerce, crezi că mobile-ul va înlocui complet desktop-ul în viitorul apropiat? Crezi că vom vedea magazine online care au prezență doar pe mobile?

Tomi Ahonen: Referitor la prima întrebare, nu cred că mobile-ul va înlocui complet desktop-ul cel puțin 10 ani de acum înainte. Sunt multe situații în care este mai simplu să cumperi online de pe desktop, e mai ergonomic, e mai ușor. În plus, întotdeauna va exista segmentul B2B sau guvernamental în care se fac tranzacții cu multe item-uri și volume mari, unde există departamente de achiziții și un flux întreg de documente care vor fi procesate tot pe desktop și pe ecrane mari. În aceste cazuri, mobile-ul va fi folosit doar în situații excepționale.

Însă, consumatorul final – cel mai numeros public – este cel care produce shift-ul de la desktop la mobile și acum fac referire la cea de a doua întrebare: sunt convins că deja există magazine online de la care nu poți cumpăra altfel decât de pe mobil. Acest lucru se întâmplă în țările în care plățile mobile au fost adoptate rapid, drept pentru care magazinele online nu își mai bat capul să implementeze plata prin card, ci doar activează plățile mobile și sunt gata să îți ia banii. Nu am exemple concrete de astfel de magazine online, dar cel mai probabil le vom regăsi în țări precum Kenya, Tanzania, China, Coreea de Sud sau Japonia.

Dacă ne raportăm la Europa, va fi mult mai probabil ca primele magazine online cu prezență exclusiv pe mobile să apară în țări precum Turcia, România, Estonia, în detrimentul țărilor precum Marea Britanie, Suedia sau Finlanda.

Cine crede că este suficient să adaptezi site-ul Desktop la Mobile este nebun, iar compania pe care o reprezintă este un dinozaur…

Responsive vs Adaptive DesignGPeC: Mobi-site sau aplicație mobilă? Responsive sau Adaptive design?

Tomi Ahonen: Nu sunt expert în User Interface (UI), dar hai să ne uităm la ce se întâmplă în jurul nostru: aproape toate companiile pe care le regăsim pe internet au site-uri gândite pentru web (au pornit cu această moștenire), iar acum încearcă să adauge tot felul de elemente la varianta web care, de cele mai multe ori, conduc la o experiență mult mai rea pe Mobile. Dacă top management-ul companiilor ar înțelege că este o diferență fundamentală între experiența de navigare pe Mobile și cea pe PC, atunci ar gândi propriile site-uri așa cum trebuie și așa cum se așteaptă userii să o aibă.

Revenind la prima întrebare: sunt câteva cazuri (în Gaming sau Social Media) unde este mult mai indicat să ai o aplicație mobilă. De exemplu Facebook, Twitter, Angry Birds sau Pokemon GO – toate TREBUIE să construiască o aplicație mobilă la care pot adăuga, dacă vor, și o versiune de website optimizată pentru mobil, dar aplicația în cazul lor este un “must have”.

Însă, sunt mult mai multe cazuri (Retail, Hoteluri, Companii Aeriene etc.) în care aplicația mobilă este insuficientă și unde este OBLIGATORIU să ai website-ul optimizat pentru mobil. Poți alege să ai și o aplicație mobilă pentru câțiva “heavy-users”, dar este obligatoriu să ai website-ul (HTML) optimizat pentru mobil. În plus, costă de 5 ori mai puțin să optimizezi website-ul decât să dezvolți o aplicație, este mult mai ieftină mentenanța, iar un website bine optimizat se va vedea bine pe orice smartphone, comparativ cu o aplicație care trebuie optimizată pentru diferitele sisteme de operare (Android, iOS, Windows etc.). Și pentru că vorbeam de sistemele de operare, dacă totuși dezvolți o aplicație mobilă – aceasta trebuie făcută mai întâi pentru Android și apoi pentru iOS!

Referitor la Adaptive vs. Responsive design… majoritatea experților în UI îți vor spune că dacă ai deja un website și vrei să îl faci mobile-friendly, ar trebui să alegi Adaptive. Iar dacă construiești acum website-ul tău, ar trebui să îl faci Responsive de la bun început. Cine crede că este suficient să adaptezi site-ul optimizat pentru Desktop la Mobile este nebun, iar compania pe care o reprezintă este un dinozaur care va dispărea foarte curând! Ca să forțezi un website optimizat pentru PC să se adapteze la Mobile este ca și cum ai pune un cal în loc de motor la un autoturism!

Orice companie cu prezență online sau magazin online din Europa vede că traficul generat de Mobile crește spectaculos și va depăși Desktop-ul (dacă nu a făcut-o deja de ceva timp). Așadar, orice companie trebuie să aibă website-ul optimizat pentru mobil și să se folosească în totalitate de cele 9 capabilități unice pe care le are mobile-ul în detrimentul desktop-ului pentru a crea experiențe mobile mai bune decât pe PC. Iar acest lucru se poate face doar prin Responsive Design, nu prin Adaptive Design.

Retail-ul este în acest moment sectorul cu cea mai rapidă rată de adopție a Mobile

Retail and Mobile GPeCGPeC: Spuneai într-un articol că retail-ul este sectorul cu cea mai rapidă rată de adopție a Mobile-ului. Ce îi motivează pe retaileri atât de mult încât să adopte Mobile-ul atât de repede?

Tomi Ahonen: Doar ca precizare: retail-ul este în acest moment sectorul cu cea mai rapidă rată de adopție a  Mobile, nu știm ce va fi mai târziu.

Retailerilor le-au trebuit mai mult de două decenii să se adapteze la e-commerce, să învețe să facă e-commerce și să nu le mai fie teamă că își vor pierde business-ul offline. După ce au descoperit că – în majoritatea cazurilor – internetul le-a adus și mai multe vânzări, s-au mulțumit cu acest lucru fără să existe o presiune de a adopta rapid Mobile-ul (cu excepția câtorva țări precum Japonia, Coreea de Sud sau China unde mobile-commerce-ul a fost imediat adoptat).

Abia acum câțiva ani au apărut primele studii de la Google, Pew, Mobile Marketing Association etc. care au șocat, pur și simplu, retailerii. În unul din studii (cred că al Mobile Marketing Association) se arăta că aproape jumătate dintre deținătorii de smartphone aflați într-un magazin au văzut ceva pe telefon și au ieșit din magazin fără să cumpere nimic.

De la primele astfel de studii până în prezent lucrurile au evoluat, iar acum știm exact că 3 din 4 clienți aflați într-un magazin își folosesc telefonul nu doar pentru a verifica dacă găsesc o ofertă mai bună la concurență, ci și pentru a verifica dacă magazinul în care se află are un website de pe care pot comanda online mai ieftin. La o astfel de cifră, retailerii au fost șocați realizând cât de mare este puterea Mobile-ului! De aceea astăzi asistăm la urgența cu care marii retaileri precum Tesco, Ikea, Walmart, Sephora etc. lansează servicii și aplicații dedicate Mobile.

Interacționăm cu telefonul mobil de 221 de ori pe zi

Mobile Daily InterractionsGPeC: Vorbeai despre puterea uriașă a Mobile-ului… Crezi că am devenit dependenți de telefonul mobil?

Tomi Ahonen: Îți răspund cu o cifră publicată într-un studiu din 2015 în Marea Britanie: în medie, interacționăm cu telefonul mobil de 221 de ori pe zi. Cifra a crescut în ultimii ani pentru că studii mai vechi arătau că media era de 150 de ori pe zi, fie că vorbim de telefoane inteligente sau mai puțin inteligente… haha.

Anul trecut, Apple a mai publicat o cifră interesantă care spune că un iPhone este deblocat (unlocked) de 80 de ori pe zi, dar evident că există multe lucruri pe care le poți face fără să fi nevoit să deblochezi telefonul – de exemplu să răspunzi la un apel, să te uiți la ceas, să pui telefonul la încărcat – așadar, cifra publicată de Apple confirmă că interacționăm cu telefoanele noastre de 221 de ori pe zi, indiferent care ar fi motivul. Ce crezi, suntem sau nu dependenți de telefonul mobil? :-)

Pentru marketeri, fiecare micromoment este o oportunitate digitală

Micro-momentsGPeC: Google a publicat recent un studiu care arată că Mobile-ul a fragmentat și mai mult “customer journey” în “micromoments”. Ce presupune acest lucru pentru un magazin online în strategia de marketing?   

Tomi Ahonen: Total de acord cu studiul Google. Pentru marketeri, fiecare micromoment este o oportunitate digitală. De exemplu, este extrem de popular – mai ales în rândul tinerilor – să își facă selfie-uri de câteva ori pe zi, în diverse circumstanțe de timp și loc. Ce poate face un magazin online cu asta? Să construiască tool-uri care să încurajeze selfie-urile în contextul business-ului propriu. De pildă, avem deja magazine online care au dezvoltat cabine de probă virtuale sau așa-numitele “oglinzi magice” cu ajutorul cărora este suficient să îți faci un selfie ca să vezi cum ți se potrivește o rochie, un fond de ten sau un ruj înainte de a testa efectiv produsul și, evident, înainte de a lua decizia de cumpărare.

Alte companii aleg să îmbine tehnologia cu viața de zi cu zi, încurajând interacțiunea cu brand-ul prin selfies. De pildă, au folosit un setup de Angry Birds în mărime naturală și i-au încurajat pe părinți să facă poze cu copiii alături de personajele preferate, folosind acest lucru pentru engagement și pentru interacțiune cu brand-ul companiei. De ce să nu vedem același lucru implementat de o agenție de turism, de exemplu? Uite o idee: Cum ar fi să creezi un setup exact ca într-o locație exotică (Hawaii) și să faci un concurs de poze cu fanii tăi, ca și cum ar fi vizitat acea locație? Iar apoi, pe baza celor mai multe voturi, să oferi drept premiu o excursie în acel loc.. haha.

Social Media – elementul-cheie în decizia de cumpărare

Social Media E-Commerce

GPeC: Spuneai despre interacțiunea cu fanii, cu clienții, cu oamenii… Ce crezi despre social media și care este impactul social media în e-commerce în acest moment?  

Tomi Ahonen: Social Media este, probabil, singurul gigant care poate concura cu puterea Mobile când vorbim despre lucruri care ne impactează viața, care vor schimba lumea. Dar în acest moment, social media nu face altceva decât să crească mobile-ul. În e-commerce și m-commerce, social media este încă la început de drum… dar va fi elementul-cheie în decizia de cumpărare în următorii ani.

The next big thing: Augmented Reality

Augmented RealityGPeC: Un concept foarte la modă și promovat cu surle și trâmbițe la nivel mondial este VR – Virtual Reality. Pe de altă parte, tu spuneai la începutul discuției noastre că AR (Augmented Reality) va fi “the next big thing”. Hai să povestim un pic despre diferențele dintre cele două concepte și de ce doar unul din ele este acel “big thing”.

Tomi Ahonen: Cel mai simplu este să pornim de la definiția fiecărui concept: AR = Augmented Reality, iar VR = Virtual Reality. Cu alte cuvinte, VR este o experiență prin care ne desprindem deliberat de realitate pentru a păși într-o lume a fanteziei, într-o lume magică – totul cu ajutorul tehnologiei. Este similar cu cinematograful, cu filmele care ne permit să “scăpăm” de realitate și să ne transpunem în Star Wars, de exemplu – acolo unde navele spațiale zburdă în voie și totul ne pare realist, deși niciunul dintre noi nu a călătorit cu o navă spațială prin Univers. VR este cea mai nouă tehnologie care evită realitatea.

AR este opusul. AR pornește de la realitate și adaugă un strop de magie deasupra. Dacă tot am vorbit de Pokemon Go, știm cu toții că în parcul din fața noastră este iarbă verde, dar dacă ne folosim telefonul mobil vom vedea și un mic personaj portocaliu pe acea iarbă. Cu alte cuvinte, adăugăm lucruri realității, o augmentăm, îi aducem magie în plus – dar totul pleacă de la realitate.

În business, AR are efecte directe spre deosebire de VR. Vorbeam mai devreme despre “oglinzile magice” care te ajută – prin tehnologie – să poți vedea cum ți se potrivește o haină. Totul pleacă de la realitate, de la faptul că noi toți mergem într-un magazin de haine și ne alegem ținuta despre care credem că ni se potrivește… după care pornim spre cabinele de probă. De ce? Ca să vedem dacă perechea de pantaloni aleasă „ne face fundul mai mare sau nu”, citându-l pe comediantul Garry Shandling.

AR ne permite deja să “probăm” lucruri fără a mai fi nevoiți să ne schimbăm efectiv hainele în cabina de probă. Iar AR nu va fi doar despre decizii pre-achiziție sau despre a adăuga mici monstruleți portocalii într-un parc doar pentru distracție.

Augmented Reality ne va ajuta în viața de zi cu zi pentru multe din task-urile care azi necesită mai mult timp și mai mult efort pentru a le duce la capăt. De exemplu, manualul de utilizare al unui autoturism va fi optimizat pentru AR: ca mecanic, în loc să citesc în manual cum se schimbă bujiile, voi putea să fac o poză motorului, iar aplicația producătorului să îmi arate efectiv unde sunt bujiile și cum să le scot pe cele vechi ca să le înlocuiesc.

Cel mai bun lucru pe care îl poate face orice companie este să se adapteze la Mobile ACUM

GPeC: Tomi, îți mulțumesc pentru interviu și pentru toate informațiile pe care le-ai împărtășit cu comunitatea e-commerce din România. În foarte scurt timp te vei vedea live cu elita pieței de e-commerce în cadrul GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai. Ai vrea să le transmiți ceva?

Mobile NOWTomi Ahonen: Revoluția Mobile a început de mulți ani, dar momentul de glorie se întâmplă ACUM. Cel mai bun lucru pe care îl poate face orice companie este să se adapteze la Mobile ACUM. Mobile este astăzi ceea ce a fost revoluția internet cu decenii în urmă, doar că Mobile este și mai puternic: vorbim de un device pe care îl avem asupra noastră tot timpul, vorbim despre plăți pe care le putem face folosind telefonul, iar în viitor vom vorbi despre scanarea automată și de la distanță a permisiului de conducere stocat în telefonul mobil, oricând ne-am deplasa cu mașina.

ACUM este cel mai bun moment pentru Mobile. Până când Google, Facebook sau Apple nu vor deține supremația. Pentru că spre asta tind.

Pe Tomi Ahonen îl puteți întâlni (alături de alți speakeri excepționali) la GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai, cel mai important eveniment de E-Commerce din Europa Centrală și de Est. Prețul unui bilet de acces la eveniment este de doar 119 euro pentru toate cele 3 zile dacă profitați de Oferta Early Bird valabilă până pe 7 Mai 2017, ora 23:59. Ulterior, prețul devine 159 euro. Înscrierile se fac completând formularul online de pe site-ul GPeC.

De 12 ani livrăm conținut Premium și ne ținem de cuvânt.

—————————————————————-

GPeC 2017, ediția de 12 ani, este un eveniment Powered by FAN Courier

Susținut de: Bright Agency, DPD România, DWF – Digital Workforce, Frisbo, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, RTB House, TargetWeb

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour România

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official Radio: Kiss FM

Limousine Service: CityLimo

Partener media principal: ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Carmen Albișteanu, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Sabina Cornovac

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta

Recomandăm: Inspiro, eveniment de leadership (9 mai)

Adăugat de pe 25 Aprilie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

Inspiro-conferenceRevista Progresiv organizează a 7-a ediție Inspiro, cu tema “A play on buzzwords around the world”.

Inspiro este un eveniment de o zi care se adresează oamenilor care vor să își lase amprenta asupra locului de muncă, a colegilor și a societății în care trăiesc, celor cărora le pasă, vor să se dezvolte și să se lase inspirați.

În 9 mai, sunt așteptați la Stejarii Country Club din București toți cei care doresc să-și schimbe lumea și care vor să se inspire de la manageri și antreprenori curajoși care se iau la trântă cu prejudecățile.

Programul acestei ediții este excepțional, aducând pe scenă manageri plecați pe alte meleaguri, investitori care pariază pe România de ani buni, tineri exponenți ai noii generații de antreprenori, dar și speakeri motivaționali de profesie de talie internațională. Citește tot articolul