Lună: martie 2024

DSV Road: Suntem optimiști privind exportul de mărfuri în 2024

(CP)București, 20 martie 2024 – În primele luni din an, segmentul de export de mărfuri a înregistrat o creștere ușoară față de aceeași perioadă a anului trecut, ceea ce indică o evoluție optimistă pe parcursul anului, potrivit datelor interne DSV Road, parte din grupul DSV, a treia cea mai mare companie de transport de mărfuri din Europa. Segmentul de export este susținut în mare parte de industria auto și industria electronică, unde există o cerere mai ridicată pentru transport către Europa, punctează reprezentanții companiei.

Citește articolul...

Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency

Evenimentele GPeC 2024 au luat startul încă din februarie cu Școala de Iarnă GPeC și GPeC Meetup Chișinău, iar începând de luni, 18 martie, am pornit înscrierile pentru GPeC SUMMIT 20-21 Mai, București și pentru programul GPeC Proficiency dedicat magazinelor online. De 19 ani, GPeC reprezintă cele mai importante evenimente de E-Commerce și Digital Marketing din CEE.

Citește articolul...

ecomTEAM Fashion edition: Evenimentul unde afli cum evoluează zona de Fashion și care sunt trendurile anului 2024

După 13 ediții, ecomTEAM, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate comerțului online din regiune,  vine în 2024 cu o ediție specială, dedicată verticalei de Fashion. Antreprenori din zona de Fashion, consultanți și experți în digital marketing urcă pe scena evenimentului ecomTEAM Fashion edition, organizat pe 28 martie 2024, în București, la Apollo 111.

Citește articolul...

GPeC Meetup Chișinău: Networking & know-how exclusivist în E-Commerce-ul din Republica Moldova

Am profitat de ziua în plus a lunii februarie din acest an, 29 Februarie, și am organizat, la Chișinău, în Republica Moldova un eveniment exclusivist dedicat specialiștilor și celor care activează în Comerțul Electronic de peste Prut: GPeC Meetup Chișinău. 11 invitați au urcat pe scenă, timp de 8 ore și au abordat tot ce e important despre cum să vinzi online cu succes în 2024

Citește articolul...