Vezi ce avantaje ai si inscrie-ti magazinul online in Competitia GPeC!

Adăugat de pe 30 Aprilie 2014, 0 comentarii

Din 25 aprilie, a luat startul cea de a 9-a editie a Competitiei Magazinelor Online GPeC (Gala Premiilor eCommerce), una din putinele competitii de comert electronic cu un sistem de jurizare deosebit de riguros, format din peste 90 de criterii de evaluare. Potrivit organizatorilor, mai mult de 40 de magazine online si-au exprimat deja intentia de participare pana in acest moment.

Perioada de inscrieri a magazinelor online in competitie se va incheia pe data de 23 Mai 2014 (ora 23:59, ora Romaniei), dar magazinele care completeaza formularul de inregistrare pana pe 9 Mai (inclusiv), beneficiaza de 2 locuri gratuite la GPeC Summit – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania si din regiune. Acesta se va desfasura in zilele de 26-27-28 Mai 2014, la Bucuresti si reuneste unii dintre cei mai buni specialisti in e-commerce internationali si romani.

Pe langa participarea gratuita la GPeC Summit – care inseamna, din start, o economie de 254 euro, adica pretul celor 2 bilete de acces – magazinele online care se inscriu in competitie au multiple beneficii directe:

  • Odata ce indeplinesc criteriile de preselectie si sunt acceptate in competitie, magazinele online care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei primesc gratuit Marca de Incredere TRUSTED timp de 12 luni, adica economisesc 120 euro (costul acordarii Marcii, daca nu s-ar inscrie la GPeC 2014);
  • Magazinele online din afara Romaniei, primesc Marca “Magazin de Incredere, atestat GPeC 2014” timp de 12 luni;
  • Magazinele vor fi evaluate de peste 20 de specialisti in e-commerce, in baza celui mai complex set de criterii de jurizare format din peste 90 de criterii esentiale pentru orice afacere online;
  • Evaluarea magazinelor se face in 2 etape, la momente diferite de timp, pentru a observa evolutia acestora pe parcursul lunilor de competitie;
  • Indiferent daca sunt desemnate castigatoare sau nu, toate magazinele online inscrise la GPeC primesc rapoartele de jurizare (un astfel de raport de evaluare profesionist ar costa cel putin 2000 euro);
  • Rapoartele de jurizare contin notele acordate de specialisti pentru fiecare criteriu in parte, precum si scurte explicatii/recomandari din partea juriului;
  • In urma primei etape de jurizare, magazinele online pot intra in legatura directa cu juratii pentru a discuta pe marginea raportului de evaluare si pentru a afla recomandarile acestora despre cum sa isi imbunatateasca afacerea;
  • Pe langa beneficiile strans legate de competitie, magazinele primesc acces gratuit la tool-urile de optimizare a conversiilor si A/B Testing – Marketizator si Vibetrace (adica economisesc inca 800 euro, costul lunar pe care l-ar avea folosind cele 2 tool-uri daca nu s-ar inscrie la GPeC).

competitia-magazinelor-online-gpec-2014

“Le-am pregatit magazinelor online beneficii de peste 3000 de euro, pentru ca la GPeC toti participantii castiga – si spun asta in urma feedback-urilor pe care le-am primit timp de 9 ani, de cand organizam evenimentul”, declara Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Taxa de inscriere a magazinelor online in competitia GPeC este de 250 euro + TVA. Inscrierile se incheie pe 23 Mai 2014, dar magazinele care completeaza formularul de inregistrare de pe website-ul GPeC pana pe 9 Mai inclusiv, beneficiaza si de 2 bilete gratuite la GPeC Summit.

Mai multe detalii despre Competitia Magazinelor Online, cat si despre toate evenimentele GPeC 2014, regasiti pe website-ul evenimentului la www.gpec.ro.

GPeC 2014 este un eveniment sustinut de: CargusCarrefour Online; DPD; FAN Courier; MasterCard; Microsoft; Orange; SameDay; UIS; ZITEC

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Cu sprijinul: 2ParaleAdvanced Ideas, CasaDeTraduceriECOMpedia, EuroWeb, ExtendedHostway, Marketizator, New Black, TRUSTED.ro, Vibetrace, WebDigital, White Image, ZeList

Parteneri media: (Ad)Hugger, Akcees, ANISBursa, Business Review, Blogal Initiative, Business24, Business Woman, Cariere, Comunicate De Presa, eJobsFemei in Afaceri, Fulvia Meirosu, Hotnews, Kiss FMLaptop News, Modern Buyer, RomaniaPozitiva.ro, ShopmaniaSoftbinator, SoftLead, Startups.roTech Cafe, Ziare.com

Bloguri partenere: Alex Mihaileanu, Alin Vlad, Ana Matei, Anca Duma, Andreea Stan, Auras Mihai Geambasu, Blogatu.ro, Carmen Albisteanu, Chinezu, Claudia Tocila, Corina Maria Scheianu, Cristi Dorombach, Dorin Apavaloae, Elena Ciric, George Hari Popescu, Ioana Budeanu, Lavinia Biberi, Madalin Blidaru, Miruna Siminel, Oana GreceaOlivian BredaRaluca Popa, Razvan Acsente, Sandra Clipea, Sorin Rusi.

GPeC 2014, editia a 9-a, a luat startul!

Adăugat de pe 25 Aprilie 2014, 0 comentarii

De astazi, 25 aprilie 2014, a inceput a 9-a editie anuala a GPeC (Gala Premiilor eCommerce) – evenimentul de referinta in comertul electronic. Din acest moment, magazinele online se pot inscrie in competitia GPeC 2014, iar pentru intreaga industrie urmeaza 7 luni de evenimente e-commerce Premium care nu trebuie ratate.

Competitia magazinelor online GPeC 2014

In perioada 25 Aprilie – 23 Mai, magazinele online se pot inscrie la a 9-a editie a Competitiei GPeC, cea mai complexa de pana acum – potrivit organizatorilor. Pentru a fi acceptate in competitie, toate magazinele online trebuie sa intruneasca integral criteriile de preselectie care presupun respectarea legislatiei europene in domeniu si a bunelor practici in comertul electronic, precum: publicarea tuturor informatiilor de contact; respectarea politicii de returnare a produselor in 14 zile calendaristice/10 zile lucratoare; existenta unei proceduri de conciliere interna in cazul clientilor nemultumiti; informarea corecta a clientilor cu privire la pretul final al produselor, modalitatile de plata acceptate, modalitatile de livrare, conditiile de garantie si service etc.

Odata admise in Competitia GPeC 2014, magazinele online vor fi evaluate de peste 20 de specialisti, conform setului de criterii de jurizare care numara peste 90 de elemente esentiale pentru orice afacere online. In plus fata de editiile precedente, organizatorii au adaugat criterii de jurizare in functie de tipul produselor/serviciilor comercializate de magazine.

Evaluarea magazinelor online se face in 2 etape, la momente diferite, pentru a observa evolutia acestora in timp. Toate magazinele inscrise in competitie primesc rapoartele de jurizare care contin punctajele pe fiecare criteriu si scurte explicatii/recomandari din partea specialistilor auditori. De asemenea, magazinele primesc si un benchmark al pozitiei lor fata de competitori.

Taxa de participare in competitia GPeC 2014 este de 250 euro, dar magazinele inscrise castiga servicii de peste 3000 euro:

– au acces la ambele rapoarte de jurizare, o astfel de evaluare profesionista costand peste 2000 euro;

– magazinele online romanesti primesc Marca de Incredere TRUSTED gratuit pentru 12 luni (economisesc inca 120 euro – costul acordarii Marcii daca nu s-ar inscrie in competitia GPeC);

– au acces la tool-urile de optimizare a conversiilor si A/B testing Marketizator si Vibetrace (adica inca un beneficiu de 800 euro, cat ar costa abonamentele lunare la cele 2 tool-uri);

– primesc consultanta avizata de la membrii juriului in cadrul Intalnirilor Consultative GPeC, iar magazinele online care se inscriu in competitia GPeC 2014 pana pe 9 Mai inclusiv, au acces gratuit la GPeC Summit in limita a 2 persoane/magazin (3 zile de Conferinta, Workshopuri si E-Commerce Expo – eveniment desfasurat in Bucuresti, pe 26-27-28 Mai).

Inscrierea magazinelor in competitie se face completand formularul de pe website-ul GPeC.ro pana pe 23 Mai 2014, ora 23:59 (ora Romaniei). Magazinele online care se inscriu pana pe 9 Mai 2014 (inclusiv), beneficiaza de gratuitate in participarea la GPeC Summit, in limita a 2 persoane/magazin (adica economisesc inca 254 euro).

GPeC Summit, 26-27-28 Mai 2014, Bucuresti, Romania

Pe langa competitia magazinelor online, “Bucurestiul va intra pe harta comertului electronic international prin intermediul GPeC Summit”, potrivit declaratiilor organizatorilor. Pe 26-27-28 Mai 2014 are loc evenimentul de comert electronic GPeC Summit care reuneste unii dintre cei mai buni speakeri din toate colturile lumii si ofera infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experientasi, mai ales,continut premium. Printre speakerii internationali deja confirmati se numara:

– Chris Goward, Presedinte & CEO WiderFunnel, autor al cartii “You Should Test That!

Matthew Woodward, Guru in SEO si Marketing Afiliat

Caroline Hey, International Business Manager FACT-Finder

Ela Dokurno, International Marketing Coordinator FACT-Finder

Jacob Kildebogaard, Co-Founder WebJuice 

“Timp de 3 zile, GPeC Summit inseamna un adevarat festin de e-commerce: 1 zi de Conferinta plina de keynote-uri inspirationale si panel-uri de dezbatere, 2 zile care totalizeaza 12 workshopuri pe cele mai importante subiecte pentru orice afacere online, E-Commerce Expo cu furnizorii de solutii si servicii de comert electronic pentru magazinele online si E-Commerce Party – locul ideal de networking intre participanti si speakeri”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC. “Am pregatit un line-up exceptional de speakeri romani si internationali – speakeri ale caror carti sunt best-selling pe Amazon, deci noi zicem ca nimeni nu trebuie sa rateze GPeC Summit”, adauga Radu.

Subiectele propuse in discutie in cadrul GPeC Summit vizeaza toate aspectele importante ale unei afaceri online: Optimizarea conversiilor; Web Analytics; SEO & SEM; Personalization; Usability; Social Media; Logistica & Curierat; Team Management; Loializarea clientilor; A/B testing; E-mail marketing; Diferentiere & USP.

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse in vanzare, existand si o oferta early-bird, valabila pana pe 9 Mai 2014, inclusiv, potrivit careia un bilet valabil pentru toate cele 3 zile costa doar 127 euro (TVA inclus).

Mai multe detalii despre politica de preturi, avantajele participarii, speakerii confirmati pana in prezent si inscriere, regasiti pe website-ul GPeC.

GPeC 2014: 7 luni de evenimente e-commerce Premium

De astazi, 25 aprilie 2014, cea de a 9-a editie a GPeC a luat startul in forta cu inscrierea magazinelor online in competitie si cu GPeC Summit – evenimentul de e-commerce care nu trebuie ratat.

Pe langa aceste doua actiuni majore, organizatorii GPeC au pregatit numeroase alte evenimente care se vor desfasura pe parcursul celor 7 luni, menite sa “tina in priza comunitatea de e-commerce mai bine de jumatate de an”, dupa cum spune Andrei Radu: Intalnirile Consultative GPeC, Scoala de Vara de Comert Electronic, ECOMfest – Primul Targ al Magazinelor Online, GPeC Summit (editia de toamna) si Festivitatea de Premiere GPeC 2014.

Despre toate gasiti informatii detaliate pe website-ul GPeC la www.gpec.ro.

GPeC 2014 este un eveniment sustinut de: Carrefour Online; DPD; FAN Courier; MasterCard; Microsoft; Orange; SameDay; UIS; ZITEC

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Cu sprijinul: Advanced Ideas, CasaDeTraduceriECOMpedia, EuroWebHostway, Marketizator, New Black, TRUSTED.ro, Vibetrace, WebDigital, White Image, ZeList Parteneri media: (Ad)Hugger, Akcees, Bursa, Business Review, ANISBlogal Initiative, Business24, Business Woman, Cariere, Comunicate De PresaFemei in Afaceri, Fulvia Meirosu, Laptop News, Modern Buyer, Softbinator, SoftLead, Tech Cafe, Ziare.com

Bloguri partenere: Alex Mihaileanu, Alin Vlad, Ana Matei, Anca Duma, Andreea Stan, Auras Mihai Geambasu, Blogatu.ro, Carmen Albisteanu, Chinezu, Claudia Tocila, Corina Maria Scheianu, Cristi Dorombach, Dorin Apavaloae, Elena Ciric, George Hari Popescu, Ioana Budeanu, Lavinia Biberi, Madalin Blidaru, Miruna Siminel, Raluca Popa, Razvan Acsente, Sandra Clipea, Sorin Rusi.

Echipa GPeC va ureaza Paste Fericit!

Adăugat de pe 18 Aprilie 2014, 0 comentarii

Echipa GPeC va ureaza Paste Fericit si sarbatori linistite alaturi de cei dragi! Ne revedem saptamana viitoare plini de energie pentru a lansa a 9-a editie a Galei Premiilor E-Commerce!

Interviurile luate de Sabina Cornovac principalilor speakeri si castigatori GPeC 2013

Adăugat de pe 14 Aprilie 2014, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

In timpul celui mai important eveniment de e-commerce din Romania, GPeC 2013, Sabina Cornovac a intervievat o mare parte dintre speakerii si castigatorii celei de-a opta editii a Galei Premiilor E-Commerce.

In playlist-ul nostru de mai jos veti gasi interviuri cu Dragos Anastasiu (Eurolines Romania), Catalin Cretu (VISA Europe), Mirela Bucovicean (Molecule F), Marius Ghenea (ARMO), Dorin Boerescu (2Parale), Felix Patrascanu (FAN Courier), Gian Sharp (Cargus), Lucian Aldescu (DPD Romania), Adrian Adam (Urgent Curier), Iulian Padurariu (Marks Romania), Cristian Ignat (2Parale), Ionut Munteanu (WebDigital), Paula Negrea (TinaR), Marian Alecsiu (F64), Carmen Grigore (OtterShop), Alina Alupoaei (Animax.ro), Adrian Dogaru (Covera.ro), Ionut Maholea (MyTicket.ro).

Multumim atat Sabinei Cornovac, cat si echipei FlexiLive pentru sprijin!