Lună: august 2023

AI, Date, SEO, GA4, Optimizare și Scalare…dar și voie bună la Școala de Vară GPeC 2023

A 13-a ediție anuală a Școlii de Vară GPeC s-a desfășurat în perioada 23-28 august în Moieciu de Sus, jud. Brașov. Este singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România dedicata magazinelor online și retailerilor tradiționali care doresc dezvoltarea acestui canal online sau dezvoltarea business-ului, precum și agențiilor de Digital și oamenilor de Marketing cu focus pe e-commerce. Peste 60 de participanți s-au reunit în cele 5 zile de eveniment pentru 12 sesiuni intensive de cursuri, jocuri de team-building, excursie cu bicicletele la Șirnea, concert folk, networking, foc de tabără, discotecă, ping-pong și distracție. 

Citește articolul...

ecomTEAM 2023: Speakeri de top vin la team building-ul eCommerce-ului românesc din Brașov

Wall-street.ro organizează, pe 21 și 22 septembrie, evenimentul „ecomTEAM 2023 – Is your online shop ready to go global?”, ediție ce se va concentra pe extinderea la nivel internațional a magazinelor online românești, dar și pe dezvoltarea cât mai accelerată a acestora la nivel local. Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Wijnand Jongen, sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov.

Citește articolul...

13 experți de top de pe 3 continente vin la SERP – principala conferință de SEO din Europa de Est

SERP Conference 2023 – cea mai importantă conferință dedicată exclusiv SEO din Europa de Est va avea loc pe 12 Octombrie în Sofia. Evenimentul va reuni peste 500 de participanți din Europa de Est, reprezentanți ai întregului ecosistem de e-commerce. În calitate de parteneri ai evenimentului va invităm să profitați de prețurile reduse care se vor modifică odată cu dată de 1 Septembrie și să participați la evenimentul cu tema „SEO Practices Without Limits”. Focusul evenimentului este pe schimbările inerente în algoritmii Google precum și pe emergența noilor tehnologii precum Inteligență Artificială care vor schimba fundamental SEO.

Citește articolul...

Twispay a procesat cu succes peste 600.000 de tranzacții în prima jumatate a anului 2023

(Comunicat de presa partener) Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care operează sub brandul Twispay, a procesat cu succes, în prima jumătate a anului 2023, peste 600.000 de tranzacții cu cardul, cu peste 20% mai mult, față de aceeași perioadă din 2022. 

Citește articolul...

Psihologia Consumatorului în Mediul Digital

Contributor post: Într-o lume în continuă evoluție tehnologică, comportamentul consumatorilor joacă un rol vital în economia digitală. A înțelege comportamentul consumatorilor și cum funcționează acesta devine o necesitate esențială pentru succesul oricărei afaceri în mediul online. În acest articol, vom explora importanța comportamentului consumatorilor în mediul digital, modul în care funcționează și de ce este crucial să-l înțelegem.

Citește articolul...