Lună: ianuarie 2020

quote image tiffany dasilva

Sindromul impostorului în marketing: cum îi facem față – Interviu cu Tiffany daSilva

Ca om de marketing, Tiffany daSilva – fondator DaSilva Consulting – a transformat experiența ei cu sindromul impostorului într-o lecție pentru toți cei ca ea care au fost sau sunt încă în aceeași situație. În timpul interviului de la GPeC SUMMIT noiembrie 2019, a stat cu noi de vorbă despre cum pot oamenii de marketing să își construiască un mindset potrivit pentru a scăpa de sindromul impostorului și de frica de eșec.

Citește articolul...
ryan holiday quote header

Marketing-ul: un schimb reciproc de valori – Interviu cu Ryan Holiday

Să captezi atenția sau să vinzi ceva în care chiar crezi? Oamenii de marketing se concentrează în general pe prima variantă, deși cealaltă s-a dovedit a fi mai eficientă pe termen lung. În interviul acordat în cadrul GPeC SUMMIT noiembrie 2019, Ryan Holiday – autor de succes, specialist în marketing și antreprenor – vorbește despre rolul marketerilor în prezent, despre ce tactici ar trebui să folosească aceștia pentru a genera vânzări și cum să-și îmbunătățească strategiile de marketing.

Citește articolul...
mihai vinatoru quote header

Cum scriem brand content pentru SEO eficient

Prioritățile magazinelor online în materie SEO au luat o direcție mai puțin tehnică și mai concentrată pe crearea de content, care aduce mai multă valoare utilizatorului aflat în etapa de informare înainte de a lua o decizie. În interviul acordat GPeC, Mihai Vînătoru, Head of SEO & Managing Partner DWF, a discutat despre importanța creării de conținut variat, mulat pe intențiile de căutare ale cumpărătorilor.

Citește articolul...
quote header catalin macovei

Less is more: Lucruri esențiale în strategia de marketing a unui magazin online

Facebook Ads sau Google Ads? Ce produse aleg să promovez și cum construiesc o strategie de marketing eficientă? Știm că orice antreprenor și-a pus aceste întrebări la momentul lansării magazinului online, iar răspunsurile, după cum bine știm, depind de la caz la caz. Cătălin Macovei, Co-Founder MOLOSO, ne-a dat câteva exemple de răspunsuri la aceste întrebări, bazate pe rezultatele unor analize recent aplicate unor magazine online din portofoliu. 

Citește articolul...
Felix Patrascanu header quote

Provocări actuale și soluții de viitor în curieratul din România

Piața de curierat din România este în continuă dezvoltare pentru a se alinia la așteptările clienților, fie că sunt business-uri sau persoane fizice. Acest lucru aduce cu sine o serie de challenge-uri pentru firmele de curierat, provocări despre care am discutat și noi cu Felix Pătrășcanu, Managing Partner FAN Courier, la ediția GPeC SUMMIT din noiembrie 2019. Am aflat, printre altele, că lucrurile au potențial de schimbare în bine dacă principalele motoare de creștere lucrează împreună în această direcție.

Citește articolul...