Lună: august 2021

evoMAG va comercializa o parte din produsele aflate în oferta sa și pe elefant.ro

Începând din luna August 2021, evoMAG va comercializa o parte din produsele aflate în oferta sa și pe elefant.ro. Cei doi retaileri au încheiat recent un parteneriat cu scopul de a răspunde cât mai bine cerințelor clienților și de a accelera vânzările prin utilizarea ecosistemului dezvoltat de elefant.ro în cei 11 ani de ecommerce.

Citește articolul...

Știrile și resursele săptămânii din e-commerce & digital marketing #20

Vara se apropie de final, iar asta poate fi și un motiv de bucurie, pentru că încep să apară cifrele pieței de e-commerce din prima jumătate a anului. Săptămâna aceasta vine cu informații despre servicii noi în curierat, creșteri YOY cu peste 50% în Fashion, rebranding și investiții. La toate acestea am adăugat articole utile pentru promovarea pe Instagram Reels, tehnici eficiente de SEO și PPC și un strop de statistici interesante.

Citește articolul...

Știrile și resursele săptămânii din e-commerce & digital marketing #18

Este săptămâna schimbărilor și a proiectelor noi! Le-am adunat pe cele mai interesante în lista cu știri și resurse din E-commerce & Digital Marketing. Două mari companii din România își încheie colaborarea, alte două au trecut printr-un proces de rebranding, iar piața de e-commerce europeană adoptă noi trend-uri.

Citește articolul...