Lună: iulie 2022

Care este strategia potrivită pentru a vinde pe marketplace-uri?

În contextul actual, business-urile de ecommerce știu că, pentru a crește vânzările, este necesar să atragă cote noi de piață – și una dintre strategii este prin intermediul marketplace-urilor (care au fidelizat deja o bază uriașă de clienți). Există acum nenumărate opțiuni de a vinde pe marketplace-uri, fiecare cu propriul set de reguli, cerințe și audiențe. Orice comerciant care dorește maximizarea oportunităților pe aceste canale trebuie mai întâi să stăpânească mai mulți pași, parte dintr-o strategie. 

Citește articolul...

Sincronizarea stocurilor în vânzarea online

eCommerce-ul de astăzi este despre multichannel și despre magazine online care trebuie să răspundă cerințelor unor clienți dispersați pe multiple platforme: de la Social Media, până la diferite marketplace-uri populare. Una dintre provocările despre care vom vorbi în acest articol este gestionarea eficientă a stocului și ce caracteristici să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o soluție de sincronizare stocuri.

Citește articolul...

30% din români își propun să facă mai multe achiziții online anul acesta

Potrivit unui studiu realizat de Zitec si Ipsos, intenția de cumpărare online a românilor anul acesta se mentine la un nivel relativ ridicat și anul acesta. Astfel, circa 52% dintre respondenți estimează că vor face anul acesta la fel de multe cumpărături online precum în 2021, iar 30% își propun să facă mai multe achiziții online comparativ cu anul precedent. Doar 16% dintre participanți estimează că vor face mai puține cumpărături online în 2022.

Citește articolul...

FAN Courier anunță lansarea platformei FAN Retur care poate reduce cu până la 90% timpul alocat returnării produselor

Potrivit companiei, platforma FAN Retur, lansată recent de FAN Courier, a fost creată cu scopul de a veni în întâmpinarea nevoii clienților de a-și eficientiza timpul de retur al produselor. FAN Retur este o soluție de care pot beneficia atât clienții finali, cât și retailerii care se pot înscrie gratuit indiferent de compania de curierat cu care lucrează pentru expedițiile tur.

Citește articolul...