Lună: septembrie 2018

Știrile săptămânii 28 septembrie 2018

Social media influențează decizia de cumpărare, vânzările pe mobil în creștere, ghidul complet al magazinului online pentru Black Friday

→ Studiu: influenţa social media asupra deciziei de cumpărare
→ 44% din tranzacțiile online din Europa sunt făcute pe mobil
→ Google împlinește 20 de ani și inovează modul în care căutăm online
→ Black Friday 2018: ghidul complet pentru e-commerce
→ Cum te diferențiezi de competiție: unique selling proposition

Citește articolul...
Miruna Mitu (Mobexpert) interviu la GPeC Summit mai 2018

Interviu cu Miruna Mitu (MOBEXPERT): „Credem foarte mult în omnichannel. Online starts offline.”

Business-ul MOBEXPERT a cunoscut o orientare foarte puternică către zona de online în ultimii 3 ani, ajungând la o cifră de afaceri de 12% din e-commerce. Miruna Mitu, Online Marketing & Communication Manager MOBEXPERT, ne-a povestit la GPeC Summit despre pașii mari și alerți făcuți în direcția asta. Descoperă în interviul de mai jos care sunt tendințele pe nișa Home&deco, care au fost eforturile de lansare în online pentru MOBEXPERT și care sunt direcțiile de creștere pentru următorii ani.

Citește articolul...
Bogdan Lupu (Carrefour.ro) interviu la GPeC Summit mai 2018

Interviu cu Bogdan Lupu (Carrefour.ro): „Suntem un retailer care are o strategie foarte accentuată pe zona de omnichannel”

Unul din marile evenimente din e-commerce-ul românesc în 2018 a fost lansarea portalului Carrefour.ro cu două zone distincte: supermarket online și marketplace. La GPeC Summit mai 2018, Bogdan Lupu, Head of Digital Carrefour.ro, ne-a oferit detalii din culisele lansării, precum și așteptările companiei vizavi de noul portal. Gabriela Bejan a stat de vorbă cu Bogdan despre strategia omnichannel a Carrefour în interviul-video pe care îl poți urmări mai jos.

Citește articolul...