Lună: septembrie 2018

Știrile săptămânii 28 septembrie 2018

Social media influențează decizia de cumpărare, vânzările pe mobil în creștere, ghidul complet al magazinului online pentru Black Friday

→ Studiu: influenţa social media asupra deciziei de cumpărare
→ 44% din tranzacțiile online din Europa sunt făcute pe mobil
→ Google împlinește 20 de ani și inovează modul în care căutăm online
→ Black Friday 2018: ghidul complet pentru e-commerce
→ Cum te diferențiezi de competiție: unique selling proposition

Citește articolul...
Miruna Mitu (Mobexpert) interviu la GPeC Summit mai 2018

Interviu cu Miruna Mitu (MOBEXPERT): „Credem foarte mult în omnichannel. Online starts offline.”

Business-ul MOBEXPERT a cunoscut o orientare foarte puternică către zona de online în ultimii 3 ani, ajungând la o cifră de afaceri de 12% din e-commerce. Miruna Mitu, Online Marketing & Communication Manager MOBEXPERT, ne-a povestit la GPeC Summit despre pașii mari și alerți făcuți în direcția asta. Descoperă în interviul de mai jos care sunt tendințele pe nișa Home&deco, care au fost eforturile de lansare în online pentru MOBEXPERT și care sunt direcțiile de creștere pentru următorii ani.

Citește articolul...
Bogdan Lupu (Carrefour.ro) interviu la GPeC Summit mai 2018

Interviu cu Bogdan Lupu (Carrefour.ro): „Suntem un retailer care are o strategie foarte accentuată pe zona de omnichannel”

Unul din marile evenimente din e-commerce-ul românesc în 2018 a fost lansarea portalului Carrefour.ro cu două zone distincte: supermarket online și marketplace. La GPeC Summit mai 2018, Bogdan Lupu, Head of Digital Carrefour.ro, ne-a oferit detalii din culisele lansării, precum și așteptările companiei vizavi de noul portal. Gabriela Bejan a stat de vorbă cu Bogdan despre strategia omnichannel a Carrefour în interviul-video pe care îl poți urmări mai jos.

Citește articolul...
GPeC SUMMIT, 12-13 Noiembrie - Conferinta E-Commerce Premium Bucuresti

Brad Geddes, David Meerman Scott, Ross Simmonds și Russell McAthy – primii speakeri internaționali legendari anunțați la GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie

Cea de a 13-a ediție anuală a GPeC SUMMIT a luat startul. Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online se va desfășura la București în zilele de 12 și 13 noiembrie 2018, fiind așteptați peste 1.000 de participanți C-level din România și Europa de Est.

Înscrierile au început și se pot face online pe website-ul GPeC, organizatorii având și o ofertă Very-Early-Bird cu cele mai mici prețuri pentru cei care se înscriu până pe 9 octombrie, ora 23:59. În acest interval, prețul unui bilet de acces pentru ambele zile de eveniment pornește de la 119 EUR +TVA (în funcție de opțiunile de înscriere), urmând să crească începând cu 10 octombrie.

Citește articolul...
Mira Anghelescu, COO FashionUP, interviu la GPeC Summit mai 2018

Interviu cu Mira Anghelescu (FashionUP): „Previziunile noastre pentru 2018 se ridică la cifre de afaceri de 50 de milioane de lei”

După un 2017 foarte bun, în care FashionUP a înregistrat o creștere de aproximativ 40%, Mira Anghelescu, Chief Operational Officer FashionUP, ne-a povestit la GPeC Summit mai 2018 despre target-ul ambițios al companiei pentru 2018. Urmărește video-interviul realizat de Gabriela Bejan și află previziunile Mirei pentru piața de Fashion din România, ce categorii de produse au succes în magazinul online FashionUP și ce procent din cifra de afaceri este reprezentată de operațiunile FashionUP pe piețele din Bulgaria și Ungaria.

Citește articolul...