Lună: martie 2020

24 de Sfaturi pentru Marketing Online în perioada crizei COVID-19

12 specialiști din 12 agenții de digital marketing au pornit un demers în care oferă antreprenorilor 24 sfaturi concrete pentru optimizarea campaniilor, adaptarea la schimbările din piață și menținerea prezenței în online. GPeC susține agențiile în această inițiativă, în contextul în care multe magazine online au nevoie de ajutor și soluții de business cu rezultate rapide.

Citește articolul...

Modul corect de a amplasa codul Google Analytics în site. Cum eviți greșelile comune

Majoritatea deciziilor bune în business sunt susținute de date. Pentru un business online, Google Analytics este unul dintre cele mai importante instrumente care colectează și raportează datele astfel încât să informeze cât mai multe decizii bune. Dar cum ar fi dacă datele din Google Analytics nu ar fi măsurate corect? Cum ar fi dacă Google Analytics nu ar măsura anumite informații foarte utile pentru business-ul tău, care te-ar ajuta să iei decizii mai ușor și cu un grad mai mare de certitudine? 

Citește articolul...

Felix Pătrășcanu, Managing Partner FAN Courier, despre eCommerce, Curierat și Antreprenoriat în contextul actual

În cadrul dialogului deschis din data de Vineri, 27 Martie 2020, Andrei Radu, CEO GPeC, a discutat cu Felix Pătrășcanu, Managing Partner FAN Courier, despre cum se vede situația actuală din perspectivă eCommerce, curierat și antreprenoriat. Vă prezentăm rezumatul discuției și ideile principale.

Citește articolul...

Conectivitatea la internet mobil: provocările unui nou obicei de consum al românilor

Cel mai recent studiu publicat de ANCOM în vara trecută ne aduce informații proaspete despre cum folosesc românii dispozitivele digitale și cât de conectați sunt aceștia. Dacă știm deja de ani de zile că rata penetrării mobile a depășit procentul de 100% și că numărul celor care folosesc cartele pre plătite este apropiat de al celor cu abonament (la jumătatea anului trecut aveam 11,8 milioane abonamente din totalul de 22,3 milioane SIM-uri active), iată că și internetul mobil a devenit aproape la fel de răspândit.

Citește articolul...

Situația actuală din eCommerce-ul românesc în contextul COVID-19. Iulian Stanciu, CEO eMAG, în dialog deschis cu GPeC

În cadrul webinarului organizat în data de 24 Martie 2020, Andrei Radu (CEO GPeC) a discutat cu Iulian Stanciu (CEO eMAG) despre cum se vede eCommerce-ul românesc, în contextul în care schimbările cauzate de răspândirea virusului COVID-19 au afectat piețele de comerț online și offline. 

Citește articolul...