Lună: aprilie 2019

Sectorul FMCG online crește: produsele alimentare și de uz casnic reprezintă 25% din total e-commerce în Europa

Sectorul alimentar s-a dublat în ultimii 9 ani, europenii comandând din ce în ce mai mult produsele alimentare și de uz casnic online, pentru a economisi timp. Descoperă care sunt principalii retaileri online din industrie la nivel european în știrile săptămânii. Din celelalte titluri: Milennialii determină creșterea pieței de e-commerce în România, Facebook a încasat peste 14.9 miliarde de dolari în primul trimestru doar din platforma de Ads, livrare în 24 de ore pentru abonații Amazon Prime și adopție de peste 87% a plății cu cardul de către companiile mici și mijlocii din România.

Citește articolul...
Dennis Yu - Facebook Ads at GPeC SUMMIT

Un specialist în Facebook Ads lasă sistemul să lucreze pentru el. Dennis Yu aduce în România ultimele noutăți de la Facebook, la GPeC SUMMIT 27-28 Mai

Facebook Ads este cel mai performant canal de marketing online la ora actuală, 57.3% dintre digital marketerii din România mărturisind că îl folosesc cu succes în business. Dacă și tu folosești Facebook Ads sau Facebook organic în strategia ta de advertising sau de sales, atunci trebuie să-l cunoști neapărat pe Dennis Yu, unul dintre cei mai mari specialiști Facebook Ads din lume, cel care l-a scos din minți chiar și pe Mark Zuckerberg. Dennis Yu vine în premieră în România pe 27-28 mai, la GPeC SUMMIT.

Citește articolul...
Doina Vîilceanu (ContentSpeed) - Cum îți alegi platforma e-commerce

De ce să alegi o platformă de tip SaaS pentru magazinul tău online. Avantaje și dezavantaje de la Doina Vîlceanu (ContentSpeed)

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le iei când îți deschizi un magazin online este să alegi tipul de platformă pe care vei dezvolta site-ul. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le ai în vedere, de la funcționalitățile de care ai nevoie, la scalabilitate și, evident, costuri. La GPeC SUMMIT am decis să cerem sfatul specialiștilor, așa că am întrebat-o pe Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer la ContentSpeed ce recomandă unui magazin online la început de drum. Descoperă în interviul de mai jos recomandările ei.

Citește articolul...

Noua interfață Facebook Ads Manager și ghidul Facebook Story-ului perfect

Știrile săptămânii pe scurt: Facebook a lansat o nouă interfață Ads Manager și a publicat ghidul Story-ului perfect. Află cum îți pregătești magazinul online pentru vânzări în campaniile de sărbători în 10 sfaturi de la ContentSpeed. Platformele de marketplace sunt cel mai rapid punct de intrare în e-commerce. Amazon marketplace se retrage însă din China.

Citește articolul...
Cresterea afacerii online - Studiu GPeC 2019

Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support sunt factorii esențiali pentru succesul magazinelor online | Studiu GPeC 2019

În fiecare zi, în România se lansează în spațiul virtual peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți. Pe măsură ce competiția crește, pentru a rămâne în business, magazinele trebuie să țină pasul cu toate inovațiile digitale care transformă modul clienților de a face cumpărături. Care sunt cele mai mari provocări ale comercianților și ce trebuie să faci pentru a crește online în 2019? Descoperă în rezultatele studiului de piață realizat de GPeC în luna martie.

Citește articolul...