Lună: februarie 2017

Cătălin Crețu, VISA Europe: În 2016 plățile online au crescut cu 30-40% față de anul 2015 | VIDEO

Cătălin Crețu, General Manager România, Croația, Slovenia, Malta VISA Europe, a oferit un interviu reporterului nostru oficial Gabriela Bejan în care a discutat despre piața de e-commerce din România, plățile cu cardul și multe altele. Am observat o creștere mare pe tranzacțiile 3D secure, raportate de RomCard, 60% creștere pe 2016 față de anul anterior. Iar volumul total de plăți în online a crescut cu 30-40% în anul 2016. Valoarea estimată a plăților pe online în ultime 12 luni a ajuns la 1,5 miliarde de euro – în continuare, 64% din plăți sunt făcute pe site-urile internaționale. Valoare media plății este mai mare pe site-urile internaționale, în jur de 800 de lei. Pe site-urile domestice valoarea medie este de 200 lei. Vezi și Bilanțul pieței de e-commerce 2016 realizat de GPeC.

Citește articolul...

Mugur Frunzetti, Retargeting: Dupa 3 ani de activitate, avem un portofoliu de peste 1000 de clienti| VIDEO

Mugur Frunzetti, Co-Fondator & Chief Marketing Officer Retargeting, ne prezinta in acest interviu video planurile pe 2017 ale companiei. Din discutia cu reporterul nostru oficial Gabriela Bejan aflam informatii utile despre tool-ul Retargeting, despre piata ecommerce din Romania dar si din alte tari, despre optimizarea ratei de conversie si multe altele. „In luna noiembrie 2016, Retargeting a implinit 3 ani de activitate.  Portofoliul companiei cuprinde peste 1000 de clienti, dintre care 50% au fost castigati in ultimul an si sunt din piete internationale, precum Polonia, Bulgaria, UK si altele .”

Citește articolul...

UPS+dronă=livrare rapidă, cumpărături cu Google Home, IBM și VISA vizează IoT

UPS prinde aripi de dronă UPS a testat cu succes o dronă care se lansează de pe plafonul camioanelor de livrare ale companiei și care revine la vehicul, în timp ce curierul continuă traseul pentru a face o altă livrare. UPS a efectuat testul în Tampa (Florida), în colaborare cu Workhorse Group, un producător de drone și autocamioane alimentate electric. Acest sistem poate aduce companiei o economie de până la 50 de milioane de dolari pe an. UPS are zilnic peste 100.000 de curieri pe traseu. Detalii la Hotnews Iubire românească online Site-urile de dating au fost foarte accesate în prima lună din 2017, după cum arată cel mai recent studiu publicat de Sentimente.ro, platforma care doar într-o săptămână a avut peste 136.000 de vizitatori unici, după cum arată trafic.ro. Anul trecut, aproape jumătate dintre românii adulţi nu au avut un partener cu care să-şi petreacă sărbătorile de iarnă, arată

Citește articolul...