GPeC îți recomandă Conferința Internațională Femei în Afaceri 2016

Adăugat de pe 30 Septembrie 2016, 0 comentarii

conferinta internationala femei in afaceriPartenerul nostru tradițional, Femei În Afaceri – cea mai activă comunitate de femei în business din România – organizează în această toamnă a doua ediție a Conferinţei Internaţionale Femei în Afaceri, pe 20 octombrie 2016, la Hotel Sheraton. Conferința va reuni antreprenori, specialiști și freelanceri și va aborda diverse teme de business de interes de la tendințele globale la inovația în afaceri, marketing, branding și zona de digital.

Soluții pentru un mediu de business competitiv și echilibrat

„După 7 ani de activitate ai organizaţiei Femei în Afaceri şi sute de evenimente organizate, după un proiect european desfăşurat cu succes şi un număr important de parteneriate strategice cu organizaţii pentru femei din întreaga lume, am decis să scoatem în evidenţă subiecte comune pentru piaţa locală şi internaţională de afaceri, pe care să le dezbatem: nevoia de a fi inovator pe o piaţă aparent saturată, nevoia educaţiei financiare, dezvoltarea startup-urilor, dificultatea de a te diferenţia printr-un brand puternic şi digitalizarea accelerată. Ne-am propus să aducem ca speakeri specialişti din domenii diverse, pentru a ne împărtăşi din experienţa lor şi a găsi împreună soluţii pentru un mediu de business competitiv şi echilibrat”, a declarat Alice Botnarenco, antreprenoare, fondatoarea organizaţiei Femei în Afaceri.

Printre speakerii confirmaţi se numără:

 • Mirella Visser – Managing Director, Centre for Inclusive Leadership, Olanda
 • Mihaela Rădulescu – Consultant de brand, fondator Innerout, România
 • Irina Alexandru – Co-founder & Program Director, Vector Watch, România
 • Violeta Luca – Marketing & Operations Director, Microsoft România
 • Florin Grozea – artist, prezentator TV, antreprenor online, fondator Hit Yourself Consulting, România
 • Sonia Bate – fondator şi director general al companiei EDIT Development, Marea Britanie
 • Alice Botnarenco – owner ALISIA ENCO, preşedinte Femei în Afaceri, România
 • Mihai Chiratcu – Trainer şi Business Consultant, România
 • Claudia Chiru – Fondator SAGA Kid & Asociatia SAGA, profesor învăţământ primar, România
 • Yvonne Thompson – autor al cărţii „7 Traits of Highly Successful Women on Boards” şi director WBLN & ACBN, Marea Britanie
 • Liviu Taloi – Senior Consultant in e-commerce & online marketing, co-fondator ECOMpedia, România
 • Mark Walton – Owner & CEO, Brici Entertainment, Rhapsody Films, Marea Britanie
 • Aliz Kosza – business strategist şi mentor
 • Rodica Lupu – fondator Loop Operations, România
 • Angela Gladei – CEO Total Leasing and Finance şi membră AFAM, Moldova
 • Roxana Magopet – Marketing and PR Manager FAN Courier, România
 • Raluca Radu – Country Manager Answear Romania, Owner MTH Digital şi Co-Organizator GPeC, România

Subiectele abordate se vor concretiza în patru paneluri în cadrul cărora participanţii vor putea găsi răspunsuri la cele mai importante provocări profesionale:

 1. Ce înseamnă să fii inovator şi cum influenţează inovaţia mediul de business actual?
 2. Care sunt cele mai întâlnite obstacole cu care se confruntă startup-urile în prezent şi cum le pot depăşi?
 3. Cum a evoluat conceptul de branding şi cum se poate aplica cu succes în 2016?
 4. Tranformarea mediului de business în era digitală: care este rolul mediului online într-o afacere?

Accesul la Conferinţa Internaţională Femei în Afaceri se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 15% discount din costul taxei de participare.

Vă puteţi înscrie accesând pagina www.conferinte.femei-in-afaceri.ro/inscriere sau la adresa conferinta@femei-in-afaceri.ro.

Evenimentul este organizat de Femei în Afaceri şi susţinut de FAN Courier.

Parteneri: Answear, A_BEST, ALISIA ENCO, Anteco, enRose, Hit Yourself Consulting, IaBilet.ro, Level Tour, Natural Paris, Photosnacks, The Good Company

#BlindfoldedGPeC – pre-comandă biletul tău la GPeC Summit!

Adăugat de pe 29 Septembrie 2016, 1 comentariu

pre-inscriere gpec blidnfoldedPână pe 3 octombrie 2016, ora 23:59, ai șansa să pre-comanzi un loc la GPeC fără să ai habar despre cine vor fi speakerii din această toamnă, ce subiecte vor dezbate sau cu cine te vei întâlni. Tot ce știi până acum este că:

– suntem de 11 ani Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România

– de-a lungul timpului, ți-am adus – în PREMIERĂ – speakeri precum: Bryan Eisenberg, Neil Patel, Oli Gardner, Chris Goward, Karl Gilis, Brian Dean, Craig Sullivan, Matthew Woodward și mulți… mulți alți grei din domeniu

– suntem evenimentul imperfect care te ascultă de fiecare dată, dorindu-și perfecțiunea

– ne respectăm mereu promisiunile

– suntem GPeC.

Azi ai ocazia să îți rezervi un loc la #GPeCSummit, 16-17 Noiembrie 2016, București, România pentru 49 EUR + TVA. Șansa ta expiră luni, pe 3 octombrie, la ora 23:59.

Ce trebuie să faci:

– scrie-ne un e-mail la contact @ gpec.ro cu subiectul #BlindfoldedGPeC în care ne oferi toate datele de facturare și coordonatele de contact ale participanților. Deadline: 3 octombrie 2016, ora 23:59.

– achiți contravaloarea ridicol de mică a biletului de acces (49 EUR + TVA/persoană pentru cele două zile de eveniment)

– ne vedem la #GPeCSummit pe 16-17 noiembrie pentru Evenimentul Anului în E-Commerce!

Are you IN? #BlindfoldedGPeC #GPeCSummit


GPeC 2016, editia de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pietei de curierat din Romania

Eveniment sustinut de: Allpacka.ro, ALTEX, AVON, Competence Call Center,ContentSpeed, DPD, DWF, Frisbo, Garanti Bank, Mediapost Hit Mail,Microsoft,New Black, NewsMAN, Online-Online.ro by Credius,Orange,PayU,SALESmanago, Simartis, Retargeting.biz, Visa, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Limousine Service: Citylimo

Official Radio: KissFM

Cu sprijinul: 2Parale, Agile Media, Alin Dobrin Photo, Canopy, Casa de Traduceri,Creadiv, CustomSoft, ECOMpedia, easyhost, enRose, Extended, Infinity Trophy,Marketizator,Saveur,Silkweb,SmartBill,TeaForte,TRUSTED.ro,WebDigital,White Image, Zelist

Mandri sa fim sustinuti de:

Bloggeri parteneri: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auras Mihai Geambasu, Carmen Albisteanu, Claudia Tocila, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Ciric, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionut Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Calugaru, Madalin Blidaru, Olivian Breda, Ovidiu Balcacian, Sabina Cornovac

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, ARIES, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, CTRL-D,ECOMJOBS, Femei In Afaceri, FNTM, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania,IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC,Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva,Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta

Curierul de la Amazon și cum arată piața din China

Adăugat de pe 29 Septembrie 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

amazonCurierul de la Amazon 

Pentru a reduce costurile de transport, Amazon va începe să livreze coletele direct către consumator. Serviciul de curierat este testat în Los Angeles, SUA, iar la început va fi doar ca o completare pentru firmele de curierat pe care le folosesc deja. Mai multe detalii pe wsj.com.

chinaCum arată piața din China (raport)

Comerțul electronic în China este în creștere, iar în 2016 se preconizează că va ajunge la 975,000 de milioane de dolari, potrivit raportului anual publicat de ecommerce-europe.eu. Chiar dacă piața de e-commerce este în dezvoltare, în continuare o mare parte din populație nu are acces la internet (49%).

Citește tot articolul

Google Penguin 4.0: impactul asupra SEO-ului din e-commerce

Adăugat de pe 28 Septembrie 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

google-seoLa sfârșitul săptămânii trecute, Google a lansat versiunea 4.0 a algoritmului său.

Penguin este acum parte din algoritmul de bază al lui Google și va penaliza site-urile care folosesc scheme de link-uri de tip black hat, cu intenția de a manipula rezultatele căutărilor.

Alte schimbări importante:

Citește tot articolul