Lună: septembrie 2022

Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022

eMAG, FAN Courier, Dedeman, IKEA, elefant.ro, Glovo, F64 si Dacia – printre companiile premiate la Gala Premiilor eCommerce 2022 Aflată la a XVII-a ediție anuală, Gala Premiilor eCommerce 2022 s-a desfășurat pe 26 septembrie la Teatrul Național București, acordând cele mai importante premii companiilor care activează în comerțul online românesc.

Citește articolul...

PayPo, leaderul serviciilor de plăți amânate în Polonia, se lansează în România și se integrează cu MODIVO

Compania poloneză PayPo, leader pe segmentul Buy Now Pay Later (BNPL) în Polonia, anunță lansarea pe piața din România și dă startul integrării cu Modivo.ro. Obiectivul PayPo este de a oferi clienților magazinelor online o metodă alternativă de plată accesibilă. Această metodă le oferă un interval de 30 de zile în care pot face plata. Astfel, clienții primesc produsele și decid dacă își doresc să le păstreze, înainte de a le achita.

Citește articolul...

Insighturi GPeC Summit, 26 Septembrie 2022 (1): Stejara Pircan, Senior VP eMAG

Iată câteva idei reieșite din primul speech al GPeC SUMMIT din 26 Septembrie – fireside chat-ul dintre Stejara Pircan, Senior VP eMAG și Andrei Radu, CEO & Founder GPeC pe tema Provocărilor și Oportunităților industriei de E-Commerce în contextul actual: Specificul anul 2022 s-a văzut în creșterea accelerată în beauty, sport, wearables, fashion – tot ce a ținut de ieșit din casă & outdoor cu familia Comenzile au fost în creștere cu 10 – 15% – tendința previzionata a se menține până la final de an Valoarea (din punct de vedere preț mediu) este mai mică decât pentru categoriile care au crescut în anii trecuți, ca atare deși crește nr comenzilor, valoarea este mai mică overall – o creștere de 5 – 7 % în valoare. Categoria electro IT – produse de folosință îndelungată ptr casă, Home & deco – au scăzut Categoriile „telefoane mobile” & tot ce ține mobilitate sunt în creștere O estimare a valorii pieței de ecommerce:

Citește articolul...

Câștigătorii GPeC 2022

Aflată la a XVII-a ediție anuală, Gala Premiilor eCommerce 2022 s-a desfășurat pe 26 septembrie la Teatrul Național București, acordând companiilor care activează în comerțul online românesc cele mai importante distinctii ale industriei. Premiile au fost decernate pe 3 categorii: în funcție de votul consumatorilor online, în funcție de evaluarea făcută de 30 de specialiști în cadrul programului GPeC Proficiency, precum și în funcție de votul Comunității GPeC formată din principalele companii care activează în domeniu.

Citește articolul...

Estimare GPeC: Comerțul online românesc va crește cu aprox. 10% în 2022

GPeC a monitorizat îndeaproape evoluția comerțului online românesc pe parcursul anului 2022, consultând constant principalii jucători din domeniu: magazine online, companii de curierat, procesatori de plăți, platforme de e-commerce și companii de tehnologie. Potrivit informațiilor centralizate de GPeC, sectorul de e-commerce românesc ar putea crește cu aprox. 10% în 2022 comparativ cu 2021 în ceea ce privește numărul de comenzi livrate de magazinele online către consumatorii finali.

Citește articolul...