Lună: martie 2023

Companiile investesc cu 25% mai mult decât anul trecut în fidelizarea clienților

Companiile din România investesc cu 25% mai mult decât anul trecut în fidelizarea clienților, având bugete între 2.000 de euro și 30.000 de euro în medie, pentru a preveni scăderea vânzărilor, în contexul în care tot mai mulți români devin chibzuiți din cauza inflației crescute se arată într-un comunicat de presa emis ieri de compania de servicii de email & alte soluții de marketing, White Image.

Citește articolul...

Ce schimbări aduce ChatGPT în business, marketing și în sfera profesională

Anul 2023 a debutat cu vâlvă în jurul subiectului AI (Artificial Intelligence) – și mai nou, ChatGPT – software-ul tip chatbot, bazat pe OpenAI de generare de texte la cerere, conversații & conținut, lansat în noiembrie anul trecut – pare a fi în vizorul tuturor, de la mediul academic (unde profesorii o folosesc deja) până la cel administrativ/guvernamental și până la cel de business.

Citește articolul...

Segmentul de lux înregistrează vânzări spectaculoase în online

Conform unei analize realizate de TRUDA, platformă unică de identificare a produselor profitabile din magazine online, în 2023, piața de ecommerce este definită de o serie de schimbări, printre care faptul că românii iau decizii de achiziție mai greu, însă cumpără mai des și mai mult online, segmentul de lux are vânzări spectaculoase, iar magazinele online își schimbă focusul pe promovarea produselor care aduc profit mai mare.

Citește articolul...

Pay for Performance by 2Performant – promovare prin Google Ads la cost per comandă

2Performant (BVB: 2P), companie de tehnologie și liderul pieței de marketing afiliat din România, anunță astăzi, 21 Martie, printr-un comunicat de presă, lansarea serviciului Pay for Performance (P4P), singurul din piața locală de eCommerce prin care magazinele online își pot externaliza promovarea prin Google Ads către specialiști din ecosistemul 2Performant, fără ca acestea să își asume bugetul de promovare al respectivelor campanii.

Citește articolul...

Sameday lansează serviciul de retur la easybox

(Comunicat de presă Sameday) Compania românească de curierat Sameday anunță lansarea serviciului de retur la easybox, disponibil atât pentru comercianții online cât și pentru clienții acestora. În plus, compania oferă magazinelor online care activează opțiunea până pe 30 aprilie, serviciul de retur cu titlu gratuit (până la finalul anului).

Citește articolul...