“Oaierles”, inbound, drone, livrări în benzinării

Adăugat de pe 22 Decembrie 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

Căutări la Emag.ro în dialect semi-românesc

emagUn infografic cu cele mai ciudate, dar și cele mai amuzante căutări, a fost dat publicității de către eMAG, astfel încât ”să ne râdem și noi”. Locul fruntaș la panoul de onoare îl ocupă ”ruter oaierles 3d”. De asemenea, oamenii vor să se joace ”cal of diuti gost” și ar vrea măcar un ”sidi cu jocuri” sau ”pochiemon”. Totuși, retailer-ul are și o serie de căutări serioase. Astfel, în top 3 al celor mai importante căutări de pe site sunt ”Samsung”, ”iPhone” și ”telefon”. Între gadget-uri și-au făcut loc și ”aspirator” și ”pampers”, pe pozițiile 9 și 10.

Citiți articolul la Playtech.ro și vedeți infograficele


Inbound-ul este tot mai discutat în România

beans-united-inbound-marketingStudiul HubSpot din acest an, realizat de Beans United, a inclus 4.500 de respondenți, iar pe baza concluziilor din raportul State of Inbound 2016, e mai evident ca niciodată că inbound-ul a cunoscut o creștere impresionantă. Acest lucru dovedește că tot mai multe companii sunt conștiente că obiceiurile consumatorilor s-au schimbat și sunt în continuă schimbare, iar singura soluție pentru a avea succes este să țină pasul cu această evoluție. Una dintre constatările studiului este: “doar 29% dintre oameni vor să vorbească cu un om de vânzări pentru a se informa, iar 62% preferă motoarele de căutare.” Citește tot articolul

Trei moduri în care INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ va schimba comerțul electronic

Adăugat de pe 16 Decembrie 2016, 1 comentariu
Cuvinte-cheie: ,

ai-featuredDacă ați fost alături de noi în acest an la GPeC Summit, ați auzit de la Bryan Eisenberg care vor fi cele două inovații care vor schimba comerțul electronic în următorii cinci ani: inteligența artificială (AI) și sunetul.

Ei bine, dacă despre sunet știm deja că este apanajul cumpărătorilor tineri și se va adăuga ecranului tactil în experiența de cumpărare, cum va influența AI e-commerce-ul?

Un articol din Search Engine Watch ne dă câteva indicii. Citește tot articolul

Statistici 2016, campanii online de sărbători, bugetul de cadouri al românilor

Adăugat de pe 15 Decembrie 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

2016, un an bogat în e-commerce-ul românesc

gpec-logoConform estimărilor GPeC, anul 2016 se va încheia cu 1,7 – 1,8 miliarde de euro pentru e-tail-ul românesc (excluzând servicii, bilete de avion, vacanțe, plăți de facturi etc.), în creștere față de anul trecut când bilanțul era cuprins între 1,3 și 1,4 miliarde de euro. Urmează informații detaliate pe blog-ul GPeC, deci fiți pe fază pentru a afla primii cum ne-am descurcat în comerțul electronic românesc anul acesta!


Magazinele din TRUSTED.ro au pornit campaniile de sărbători

logo-trustedDe ceva timp, magazinele online din România au dat drumul campaniilor de sărbători. Fie că este vorba despre produse exclusive sau oferte speciale la produsele deja existente în stoc, site-urile de comerț electronic s-au străduit să ofere lucruri deosebite clienților. TRUSTED.ro a dat o raită prin magazinele online care dețin Marca de Încredere și a scris pe blog despre ce a găsit. Articolul va fi actualizat permanent cu unele informații despre progresul campaniilor. Citește tot articolul

GPeC vă recomandă Cluj Business Days 14-15 Decembrie

Adăugat de pe 5 Decembrie 2016, 0 comentarii

GPeC vă recomandă Cluj Business Days 14-15 Decembrie, evenimentul dedicat antreprenorilor și managerilor din România ce va avea loc în cadrul Liberty Technology Park și va aborda o temă de mare interes pe piața de business din România: resursele umane.

Temele manifestărilor de la ediția Cluj Business Days au fost special alese pentru a răspunde cât mai bine nevoilor, problemelor și provocărilor cu care se confruntă oamenii de afaceri din regiune. Astfel, în cadrul programului, cei care sunt interesați să-și îmbunătățească abilitățile pot alege teme focusate pe leadership, management și coordonare al echipelor, dezvoltarea abilităților de interrelaționare, vânzări, negocieri, relații cu clienții, relatii publice, comunicare sau marketing de produs.

Pentru cei interesați de antreprenoriat, noi modele de afaceri, oportunități de afaceri, reorganizarea afacerii, strategii de afaceri, afaceri inovative, planificare se pot alege teme dezbătute în sesiuni de training, masterclass-uri sau workshopuri susţinute de către cei mai buni specialişti în domeniu.

Cluj Business Days 2016 va fi o ediție specială, gamificată, cu multă informație de actualitate, la care vor conferenția peste 100 de speakeri de top, străini și români, pe durata a două zile, în peste 40 de sesiuni. Printre speakerii invitați vor fi și personalități de renume internațional, dintre care îi amintim pe: Jim Bagnola – international speaker, executive coach și expert în leadership, Simon Robinson – profesor de etică aplicată și profesională la Universitatea Metropolitană din Leeds, Imani Kyaruzi – lector la QA Business School din cadrul Universității Ulster din Birmingham și autor a numeroase cărți de specialitate, Sofie Sandell – social media speaker și specialistă în digital leadership.

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere, lista completă a speakerilor și alte informații, puteți accesa direct site-ul evenimentului: www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2016/Homepage

cluj business days