Lună: mai 2021

eplan_logistica_curierat

ePlan – Logistica în E-Commerce: Drumul spre succes sau eșec

În ediția din 10 Mai a emisiunii ePlan by Știrile ProTV, Andrei Radu (CEO GPeC) a discutat cu Bogdan Colceriu (CEO Frisbo) despre cât de importantă este logistica pentru magazinele online. Cei doi au dezbătut în ce măsură contribuie logistica la dezvoltarea sau la eșecul unui business.

Citește articolul...
GPeC SUMMIT - Tot ce e important in E-Commerce si Digital Marketing

Ultimele zile de înscrieri cu cel mai mic preț la GPeC SUMMIT Online 24-25 Mai

Cu o tradiție de 16 ani, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din Romania, ediția de primăvară desfășurându-se exclusiv online în zilele de 24 și 25 Mai.

46 de speakeri internaționali și români, considerați drept unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu, vor vorbi în cele două zile de eveniment atât în cadrul Conferinței GPeC, cât și în cadrul celor 17 cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online desfășurate la GPeC SUMMIT.

Înscrierile la eveniment sunt în desfășurare cu cel mai mic preț prin Oferta Early Bird până pe 18 Mai, ora 23:59. Biletele sunt disponibile pe website-ul evenimentului la https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

Citește articolul...
gpec_blog_roxan_branding

Branding cu articol hotărât

Am întâlnit de-a lungul anilor și, din păcate, continui să întâlnesc, mulți antreprenori sau manageri care nu înțeleg valoarea branding-ului. Spun „din păcate”, pentru că, pe măsură ce timpul trece, comunicarea se aglomerează odată cu apariția a noi și noi companii, produse, servicii, canale de comunicare și tactici de marketing. Ori, tocmai multitudinea de variante pe care un consumator o are la dispoziție și lupta strânsă pe care companiile o duc pentru un loc în mintea cumpărătorului, ar trebui să îi facă pe acești oameni să înțeleagă ce anume diferențiază o companie de alta și ce influențează decizia de achiziție sau retenția. Răspunsul este, pe scurt, branding-ul. 

Citește articolul...