Lună: martie 2016

Alex Langshur, Co-Fondatorul Cardinal Path și fost Președintele al Digital Analytics Association, vine în România la GPeC Summit pe 25-26-27 Mai 2016!

Suntem „atât de aproape” de lansarea celei de a 11-a ediții anuale a GPeC – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România – dar nu ne lasă sufletul să mai așteptăm câteva zile fără să împărtășim cu voi primele surprize HUGE pe care vi le-am pregătit anul acesta! :-) Ne face o deosebită plăcere să dezvăluim identitatea primului invitat special al GPeC Summit din lista WOW de speakeri internaționali de top cu care vă veți întâlni pentru prima oară în România: astăzi faceți, deci, cunoștință cu Alex Langshur! Alex Langshur este co-fondator si senior partner al Cardinal Path – una dintre cele mai importante agenții de Digital Performance Measurement din America de Nord, achiziționată de curând de Dentsu Aegis Network, un gigant media cu business-uri pe 5 continente. În prezent, Alex conduce divizia de Digital Intelligence și Digital Marketing a Cardinal Path pentru peste 50 de țări, prioritatea lui

Citește articolul...

Inovații în e-commerce, ce facem cu rata de conversie și site-uri de comparare a produselor

Inovații în e-commerce Prietenii de la TRUSTED.ro sunt atenți la ce se întâmplă în e-commerce-ul românesc și mondial și adună inovații, idei năstrușnice de marketing și schimbări de detaliu. În articolul cu numărul 18-lea din această serie ei vorbesc despre: Amazon și Style Code Live, cum poți cumpăra un întreg outfit de la Answear, serviciul UPS Temperature True Cryo, plata cu un selfie, aplicația românească de dating Intersect și produsul Real Shit.

Citește articolul...