Primul magazin online pentru stângaci, alimente online în rate și despre comoditate vs. sedentarism in e-commerce

Adăugat de pe 26 Februarie 2015, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , ,

Continuăm rubrica inaugurată săptămâna trecută pe blogul nostru în care vă prezentăm cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Aveți mai jos selecția noastră din această săptămână, dar, dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, dați-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim!

Citește tot articolul

Neculai Mihai: In 2015 vom creste si mai mult calitatea serviciilor FAN Courier

Adăugat de pe 26 Februarie 2015, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , ,

interviu-gpec-neculai-mihaiNeculai Mihai, cofondator FAN Courier, a oferit un scurt interviu Sabinei Cornovac dupa ce a ridicat premiul pentru cel mai bun serviciu de curierat de la GPeC 2014. In materialul video de mai jos, Neculai Mihai a vorbit despre calitatile companiei FAN Courier, despre potentialul pietei de comert electronic din Romania, dar si despre premiul primit la GPeC – Gala Premiilor eCommerce. Citește tot articolul

Cătălin Crețu: 25% din totalul plăților efectuate online de români sunt către magazine online sau servicii din România

Adăugat de pe 25 Februarie 2015, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , ,

gpec-interviu-catalin-cretuCătălin Crețu, subregional manager pe România, Croaţia şi Slovenia în cadrul Visa Europe, a oferit un scurt interviu Sabinei Cornovac la GPeC 2014. În mod evident, discuția s-a axat pe plata online cu cardul, iar una dintre cele mai importante statistici prezentate arată că doar 25% din totalul plăților efectuate online sunt către magazine online sau servicii din România. În plus, Cătălin a vorbit și despre creșterea comerțului electronic de pe dispozitivele mobile de la noi din țară, unde 16% din comenzile online sunt realizate de pe tabletă și smartphone. La finalul interviului Cătălin a vorbit puțin și despre portofelul digital V.me, serviciu care se va lansa anul acesta în România și care va simplifica plata online cu cardul.

Citește tot articolul

Alin Vlad, Heimdal Security: strategia de Inbound marketing trebuie integrata cu cea clasica, de Outbound

Adăugat de pe 20 Februarie 2015, 1 comentariu
Cuvinte-cheie: , , ,

alin-vlad-foto-blog-gpec Alin Vlad, Director of Online Marketing & Sales la compania daneză de securitate online, Heimdal Security, a oferit un interviu echipei GPeC în care a vorbit despre inbound marketing și despre cum poți realiza o astfel de strategie eficientă. Alin este un vechi prieten GPeC, iar de 2 ani de zile este și blogger oficial al Galei Premiilor eCommerce. Puteți citi textele lui despre inbound marketing și social media pe allinbound.com, un blog de specialitate foarte bine pus la punct. În rândurile ce urmează, vei găsi sfaturi practice, un exemplu de campanie de succes de inbound marketing din România, dar și o listă de tool-uri online de marketing sau e-commerce recomandate magazinelor online care doresc să-și crească vânzările.

În trecut, Alin Vlad a ocupat poziția de Web Content Specialist, apoi cea de Community Manager la BullGuard, un producător danez de produse de securitate. În 2012 și-a început activitatea la Bitdefender, unde a gestionat prezența pe social media a companiei, apoi a primit funcția de B2B Inbound Marketing Manager. Pasiunea lui Alin pentru marketingul online l-a adus și în fața publicului, ca speaker la diverse evenimente de specialitate din România. Citește tot articolul