Lună: iunie 2023

Peste 400 de participanți la prima ediție a GPeC SUMMIT în Republica Moldova

Evenimentul a reunit 5 speakeri internaționali de top din SUA, Marea Britanie și Ucraina precum și 16 specialiști din România și Republica Moldova pentru o zi întreagă de Conferință de E-Commerce & Digital Marketing, concomitent cu o expoziție a afacerilor online și a furnizorilor de servicii de comerț electronic și marketing digital.

Citește articolul...

Grupul Mediapost Hit Mail cumpără 75% din compania White Image

White Image, cea mai mare companie de pe piața de email marketing din România, este preluată în proporție de 75% de Mediapost Hit Mail, cel mai mare grup de marketing direct și relațional din România și Bulgaria, controlat de La Poste – Poșta Franceză. Un sfert din companie va fi deținut de către fondatorii White Image, Grațiela Lupu și Andrei Georgescu, care rămân în continuare administratorii firmei, se anunță într-un comunicat de presă emis ieri de companie, pe care il redăm în continuare.

Citește articolul...

3 beneficii ale platformelor de plată inteligente, în e-commerce

Creșterea accelerată a comerțului electronic local din ultimii ani a dus țara noastră în rândul challengerilor digitali ai Europei Centrale și de Est. Conform rapoartelor McKinsey & Co., economia digitală a României ar putea ajunge la 52 de miliarde de euro, până în 2030, reprezentând, astfel, aproximativ 10% din PIB-ul țării – un vector important în acest context fiind, evident, comerțul electronic.

Citește articolul...

Previziune Limitless: piața de ecommerce va ajunge la 10 miliarde de euro în 2025

Potrivit unei analize efectuate de Limitless Agency, piața de ecommerce din România devine tot mai puternică în Europa de Sud-Est, cu o creștere mai rapidă decât media globală, de 16,6% pe an, ajungând astfel la o valoare totală de 10 miliarde de euro până în 2025, potrivit datelor din eBook eCommerce Growth Strategies, cel mai mare raport de date și strategii de creștere pentru magazinele online din România, realizat de Limitless Agency, una dintre principalele agenții de marketing digital de pe piață. Totodată, comerțul electronic va fi folosit de 54% din locuitorii țării în următorii ani.

Citește articolul...