An: 2019

Cristian Ignat, Aggranda - Automatizarea proceselor prin roboti software

Cum să fii mai eficient și să crești profitabilitatea companiei cu roboții software Aggranda

În 2-3 ani, majoritatea companiilor din lume vor adopta tehnologia RPA și vom începe să lucrăm cot la cot cu roboți software, care ne vor lua de pe cap task-urile zilnice de rutină. Nu este un scenariu SF, avem deja astfel de roboți și în România, dezvoltați de Aggranda. Iată cum pot economisi timp și bani pentru un business.

Citește articolul...
Bogdan Colceriu, Frisbo - Fulfillment si cross-border

Ce este un serviciu de fulfillment și cum te ajută să testezi piețe noi

Piața internațională a devenit în 2019 extrem de atrăgătoare pentru magazinele online românești. Dar o extindere în afara granițelor este o mare provocare. Raportul Nielsen Global Connected Consumer relevă că 38% din business-uri au dificultăți în crearea unei prezențe online reprezentative local, 36% întâmpină dificultăți logistice și de livrare, iar 35% au probleme în asigurarea unui serviciu bun de customer support.

Am vorbit despre cât de greu este să ieși pe piețele de afară cu Bogdan Colceriu, Co-Founder Frisbo, dar și despre ce înseamnă un serviciu de fulfillment, care sunt avantajele lui și cum arată piața de e-commerce din România.

Citește articolul...
valentin radu

Valentin Radu: ”Dacă te concentrezi prea mult pe produse și nu pe client, nu ești customer-centric.”

Valentin Radu, CEO Omniconvert, ne-a mărturisit că a visat de mic copil să se facă învățător și, într-un fel sau altul, a ajuns să fie unul pe scena GPeC SUMMIT Mai 2019 ajutând oamenii să învețe din experiența lui de peste 17 ani în e-commerce. I-am cerut și noi câteva sfaturi pentru antreprenori despre cum să evite greșeli frecvente și cum pot magazinele online să relaționeze mai bine cu audiențele lor.

Citește articolul...
steven hoober gpec

Interviu Steven Hoober: despre Mobile UX și importanța studiilor de piață

User experience-ul de pe mobil încă este un lucru pe care magazinele online trebuie să îl optimizeze și asupra căruia să facă mai multe cercetări. Steven Hoober, expert în Mobile UX, este renumit la nivel internațional pentru studiile în mobile user experience pe care le derulează permanent și pentru că este cel care a creat interfețele de search și web pe mobil pentru brand-uri ca Google și Samsung. A stat de vorbă cu noi după prezentarea sa din cadrul GPeC Summit – Mai 2019 și am discutat despre ”cum se fac lucrurile așa cum trebuie”.

Citește articolul...
dennis yu

Video este viitorul. Dennis Yu despre cum să câștigi încrederea clienților.

”Ce este mai convingător, un video cu un client folosind un produs, sau o poză?” este tema de gândire dată de Dennis Yu, CEO BlitzMetrics, în timpul interviului acordat în cadrul GPeC SUMMIT Mai 2019. Am discutat cu el despre cât de simplu este să creezi conținut care să trezească interesul target-ului de clienți, despre cum te folosești de conținutul video pentru a câștiga încrederea clienților și despre cum ne va ajuta AI-ul pe viitor în dezvoltarea campaniilor de Facebook.

Citește articolul...