Lună: noiembrie 2011

„Black Friday” se vrea inregistrat de eMag la OSIM

Recunosc ca am ramas uimit cand am citit insemnarea lui Zoso si comentariile aferente pe acest subiect. Mie nu mi-ar fi dat prin cap sa fac lucrul asta (de-asta nu sunt, probabil, un bun om de afaceri). E rau ce vrea eMag? Categoric nu! De ce ar fi, atata vreme cat nu e nimic ilegal? De ce sa aruncam cu pietre pentru ca eMag s-a gandit primul la asta si nu incalca nicio lege in vigoare? E moral ce face eMag? I know, multi vor spune: business-ul nu are legatura cu moralitatea si chiar asa e. Nimic de comentat nici aici. Ce te faci, insa, cand te numeri printre cei care sunt promotorii bunelor practici in comertul electronic, aceia care isi doresc un mediu concurential sanatos si curat? Andrei Radu – opinie personala.

Citește articolul...

Calde si sincere multumiri

Am o lista lunga de oameni si companii care au fost alaturi de GPeC 2011 timp de 8 luni de zile, care ne-au sustinut, care cred in noi. Le multumesc tuturor si sper din tot sufletul sa nu omit pe nimeni: Parteneri: BRD-GSG; Orange Romania, UIS, FAN Courier, Advanced Ideas, ePayment, Euroweb, Newsman Parteneri media: Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, Mediafax, go4IT, Elevate, IAB Romania, 2Parale, ROL.ro, Price.ro, ShopMania.ro, SmartBuy, Trafic.ro, ZeList, ComunicateDePresa.ro Echipa dementiala care a asigurat live streaming-ul: LTV.ro Juriul Specialist GPeC 2011: Bogdan Manolea, Gabriel Curcudel, Doina Costache, Calin Biris, Cristian Mezei, Ionut Munteanu, Cristina Ursache, Dorin Boerescu, Robert Anghel, Mihai Ghita, Florinel Chis, Cristian Ignat, Gabriel Boaca, Ionut Andrei, Olivian Breda, Daniel Toma, Florin Grozea. Juriul format din aprox. 120 de consumatori obisnuiti (cu scuzele de rigoare ca nu le public numele, dar sunt prea multe) Cele 61 de magazine online care cred in GPeC si

Citește articolul...

GPeC 2011 si-a desemnat castigatorii

Ieri a fost a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce – cea mai complexa editie de pana acum. Speram ca v-ati simtit bine atat la Conferinte, cat si la Festivitate si ii felicitam pe castigatorii editiei de anul acesta! Le multumim tuturor partenerilor pentru implicarea in Gala timp de 8 luni de zile, juriului GPeC si celor care ne-au sustinut (lista este extrem de lunga)… pe scurt, va multumim voua tuturor! Va invitam sa ii cunoasteti pe castigatorii GPeC 2011!

Citește articolul...