“Black Friday” se vrea inregistrat de eMag la OSIM

Adăugat de pe 29 Noiembrie 2011, 14 comentarii

Recunosc ca am ramas uimit cand am citit insemnarea lui Zoso si comentariile aferente pe acest subiect. Mie nu mi-ar fi dat prin cap sa fac lucrul asta (de-asta nu sunt, probabil, un bun om de afaceri). E rau ce vrea eMag? Categoric nu! De ce ar fi, atata vreme cat nu e nimic ilegal? De ce sa aruncam cu pietre pentru ca eMag s-a gandit primul la asta si nu incalca nicio lege in vigoare?

E moral ce face eMag? I know, multi vor spune: business-ul nu are legatura cu moralitatea si chiar asa e. Nimic de comentat nici aici. Ce te faci, insa, cand te numeri printre cei care sunt promotorii bunelor practici in comertul electronic, aceia care isi doresc un mediu concurential sanatos si curat?

Andrei Radu – opinie personala.

Calde si sincere multumiri

Adăugat de pe 24 Noiembrie 2011, 1 comentariu

Am o lista lunga de oameni si companii care au fost alaturi de GPeC 2011 timp de 8 luni de zile, care ne-au sustinut, care cred in noi. Le multumesc tuturor si sper din tot sufletul sa nu omit pe nimeni:

Parteneri: BRD-GSG; Orange Romania, UIS, FAN Courier, Advanced Ideas, ePayment, Euroweb, Newsman

Parteneri media: Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, Mediafax, go4IT, Elevate, IAB Romania, 2Parale, ROL.ro, Price.ro, ShopMania.ro, SmartBuy, Trafic.ro, ZeList, ComunicateDePresa.ro

Echipa dementiala care a asigurat live streaming-ul: LTV.ro

Juriul Specialist GPeC 2011: Bogdan Manolea, Gabriel Curcudel, Doina Costache, Calin Biris, Cristian Mezei, Ionut Munteanu, Cristina Ursache, Dorin Boerescu, Robert Anghel, Mihai Ghita, Florinel Chis, Cristian Ignat, Gabriel Boaca, Ionut Andrei, Olivian Breda, Daniel Toma, Florin Grozea.

Juriul format din aprox. 120 de consumatori obisnuiti (cu scuzele de rigoare ca nu le public numele, dar sunt prea multe)

Cele 61 de magazine online care cred in GPeC si au demonstrat ca vor sa isi creasca performantele si sa contribuie la educarea pietei

Speakerii GPeC 2011: Marius Ghenea, Cristian Herghelegiu, Doina Costache, Bogdan Manolea, Bryan Eisenberg, Radoslaw Hofman, Dorin Boerescu, Catalin Constantin, Cristian China Birta.

Oamenilor care mi-au fost alaturi in cele mai dificile momente si m-au sprijinit fara rezerve: Andreea, Bogdan Manolea, Liviu Taloi, Ciprian Sorlea, Adrian Pintilie, Adrian Ionascu, Clement Nicolaescu, Adrian Antofe, Cristian Moc, Cristian Scarlat, Daniel Toma, Dan Tase, intreaga echipa LTV.ro si, deloc in ultimul rand, Codrut Radu, Emanuela Radu, Alexandra Radu si Daria (the cat) :)

Va multumesc tuturor! Exista o parte din GPeC in fiecare din voi!

GPeC 2011 si-a desemnat castigatorii

Adăugat de pe 23 Noiembrie 2011, 1 comentariu

Ieri a fost a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce – cea mai complexa editie de pana acum. Speram ca v-ati simtit bine atat la Conferinte, cat si la Festivitate si ii felicitam pe castigatorii editiei de anul acesta!

Le multumim tuturor partenerilor pentru implicarea in Gala timp de 8 luni de zile, juriului GPeC si celor care ne-au sustinut (lista este extrem de lunga)… pe scurt, va multumim voua tuturor!

Va invitam sa ii cunoasteti pe castigatorii GPeC 2011!

Ne vedem maine la GPeC!

Adăugat de pe 21 Noiembrie 2011, 0 comentarii

Maine pe vremea asta ne pregatim sa decernam premiile. Va asteptam incepand cu ora 13:00 la  Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti. Cine nu poate sa vina la eveniment va avea la dispozitie transmisiunea live pe homepage-ul Galei, www.gpec.ro. Tot maine, cei care sunt pe twitter pot folosi hashtag-ul #gpec pentru a discuta despre ce se intampla in sala, sau despre eveniment in general.

Ne vedem maine la un cocktail cu premiantii comertului electronic romanesc!