An: 2018

Gomag Virtual Summit 2018

Gomag Virtual Summit 2018 îți oferă acces la peste 35 de speakeri, 100% online

Primul summit 100% online din România, Gomag Virtual Summit, ajunge la ediția #2. Dacă ești antreprenor, om de afaceri, vrei să ai o afacere sau să înveți despre eCommerce, marketing și vânzări, pe 25, 26 și 27 septembrie poți participa gratuit la Gomag Virtual Summit, exclusiv online, din fața computerului sau a telefonului tău mobil. 3 zile de eveniment, peste 35 de speakeri, 9 sesiuni live și peste 2.500 de participanți.

Citește articolul...
UiPath logo

UiPath a strâns 225 milioane USD într-o nouă rundă de finanțări

UiPath, platforma care oferă soluții software de automatizare a proceselor repetitive, a primit o finanțare de 225 milioane USD, ajungând la o evaluare de 3 miliarde USD. UiPath devine astfel compania de enterprise software cu cea mai rapidă creștere din istorie, după ce în iulie anunța că și-a crescut venitul anual recurent de la 1 milion USD la 100 milioane.

Citește articolul...
Robert Berza (Fashion Days), interviu la GPeC Summit Mai 2018

Robert Berza (Fashion Days): „Zona de Fashion va fi undeva la 12 miliarde de lei. Probabil online-ul ia pe la 1 miliard”

eMAG are 2/3 din clienți bărbați. Fashion Days are 2/3 din clienți femei. Core target-ul Fashion Days este diferit de core target-ul eMAG. În urma fuziunii tehnologice și logistice dintre Fashion Days și eMAG, Robert Berza, General Manager Fashion Days, spune că s-a simțit nevoia unui rebranding, pentru a proiecta către client o imagine mai autentică a companiei.

Citește articolul...